fbpx
Сьогодні
11:24 26 Гру 2023

Перший потяг із міжнародними посилками прибув в Україну

Фото: Фейсбук / Укрпошта

АТ "Укрпошта" реалізувало тестову доставку залізницею посилок клієнтів зі світових маркетплейсів.

Про це повідомила пресслужба "Укрпошти" у Фейсбуці, пише Рубрика.

"Укрпошта та Національна пошта Естонії Omniva у співпраці зі словацькою компанією Interport та Укрзалізницею впроваджують нове логістичне рішення для доставки імпортної міжнародної пошти в Україну", – йдеться в повідомленні.

За інформацією оператора, в першій тестовій доставці в Україну залізницею прибули 3 вагони із майже 80 тисячами посилок клієнтів зі світових маркетплейсів.

Очікується, що нове транспортне рішення дозволить компаніям не залежати від ситуації на кордоні та доставляти будь-які обсяги посилок клієнтів Укрпошти.

Як повідомлялося, "Потяг до Перемоги" від "Укрзалізниці" здобув нагороду від European Excellence Awards.

"Потяг до перемоги" — потяг-присвята героїчному супротиву українців на тимчасово окупованих територіях, який першим заїхав на деокуповану Донеччину, Харківщину та Херсонщину, став символом незламності для українців — а тепер і європейців", — зазначили у компанії.

Проєкт Укрзалізниці та агенції Gres Todorchuk став найкращим у категорії Transport and Logistics, обійшовши конкурентні кейси DHL, FedEx, VAG.

Також повідомлялось, що Укрпошта та Укрзалізниця для захисників запустили проєкт "Різдвяна пошта". З п'яти українських вокзалів можна безкоштовно відправити листівку на фронт з привітаннями військових.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: