fbpx
Сьогодні
Новини компаній 11:36 15 Гру 2023

Команда Фонду BGV влаштувала свято з подарунками для дітей у Херсоні

English version here

14 грудня у місті Херсон команда Благодійного фонду BGV передала подарунки для 1 200 дітей — за підтримки постійних німецьких партнерів некомерційних організацій Hanseatic Help і #WeAreAllUkrainians.

Про це розповіли у Благодійному фонді BGV.

Свята організовані за сприяння херсонської Громадської організації «А що зробив ти?» Разом із командою фонду маленьких херсонців вітав також аніматор в образі улюбленого усіма дітьми героя — пса Патрона.

Команда Фонду BGV влаштувала свято з подарунками для дітей у Херсоні

Розпочався святковий марафон привітань із укриття Дитячої обласної лікарні, де 50 маленьких пацієнтів отримали подарунки. Окрім обласного центру — Херсону, програма святкових заходів охопила і два села: Музиківка й Посад-Покровське.

«Свята з позитивними емоціями та подарунками є зараз вкрай цінними та важливими для дітей, які виснажені війною, постійними повітряними тривогами, ракетними атаками та нальотами шахедів. І ми дуже раді, що своєю діяльністю можемо розрадити їх хоч на якийсь час, та влаштувати свято бодай в підвалах», — зазначила голова фонду Поліна Алдошина.

Команда Фонду BGV влаштувала свято з подарунками для дітей у Херсоні

Ці подарунки є частиною різдвяної кампанії, в межах якої Hanseatic Help передає загалом 5700 посилок, що фінансуються за рахунок приватних пожертвувань жителів Гамбурга, аби принести радість дітям із соціально вразливих категорій. Акція проходить за підтримки німецької благодійної організації #WeAreAllUkrainians, ініційованої зокрема Володимиром Кличком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: