fbpx
Сьогодні
Відео 10:27 10 Гру 2023

Українські оборонці щільним вогнем з артилерії накрили ворога поблизу Кліщіївки

На Бахмутському напрямку українські Сили оборони накрили артилерією російських окупантів та показали відео бойової роботи.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram Сухопутних військ ЗСУ.

Воїни показали, як на Бахмутському напрямку вкрили щільним вогнем артилерії російських піхотинців у районі Кліщіївки. Захисники не розкрили точні втрати ворога.

На опублікованих кадрах зафіксована робота бійців 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

Що відомо про ситуацію навколо Бахмута

Як повідомили у військовому командуванні, 9 грудня на Бахмутському напрямку наші воїни відбили 14 атак ворога в районах Богданівки, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.

Окрім того, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмуту Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

Варто зазначити, що Бахмут протягом довгих місяців залишається епіцентром бойових дій. Під час літнього контрнаступу українські військові просунулися на південному та північному флангах Бахмута.

Саме місто залишається під контролем ворога. Варто додати, що на сьогодні росіяни з новою силою відновили наступ на Бахмутському напрямку.

Зараз загарбники активно застосовують авіацію, якщо дозволяє погода, а перед штурмом обстрілюють позиції українських військ.

Загалом минулої доби, 9 грудня, Сили оборони ліквідували 700 окупантів, таким чином загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі вже склали майже 339 тисяч солдатів. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: