fbpx
Сьогодні
Відео 21:44 01 Гру 2023

Співачка Джамала увійшла до трійки найпопулярніших світових виконавців у плейлисті Spotify

У глобальному плейлисті Spotify Equal 2023 українська співачка, кримська татарка Джамала (Сусана Джамаладінова) посіла третє місце.

Про це артистка написала у Фейсбуці, повідомляє Рубрика.

"Вчора отримала новину про те, що увійшла в трійку найпопулярніший світових виконавців зі Spotify Equal за 2023 рік. У цей же момент я бачу новини, що мене, співачку, арештували. Дуже дякую кожному за підтримку", – написала вона.

Нещодавно стрімінгова платформа Spotify підбила підсумки 2023 року й назвала найпопулярніші пісні у світі й у кожній країні.

Джамала потрапила до топ-3 глобального плейлиста Spotify Equal 2023 із піснею Take Me To A Place з ЕР "Поклик".

На перших сходинках опинилися румунська співачка INNA й американська співачка й піаністка Аліша Кіз.

Зазначимо, що у березні 2023 року Джамала стала першою українською амбасадоркою добірки Equal від Spotify.

Як повідомляла раніше Рубрика, співачка Джамала стала першою українською амбасадоркою глобальної програми EQUAL від стримінгового сервісу Spotify.

Як зазначається, програма EQUAL від стримінгового сервісу Spotify створена, щоб сприяти рівності жінок у глобальній індустрії музики. Проєкт складається з набору музичних добірок EQUAL та сестринських програм, які транслюються у 187 країнах.

"Цьогоріч Spotify обрав першу українську амбасадорку для глобального плейліста і першого у своїй історії — EQUAL Ukraine. Нею стала співачка й авторка пісень, переможниця "Євробачення-2016″ Jamala", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, трек Take Me To A Place із мініальбому співачки "Поклик" відкриває відразу дві музичні добірки.

Окрім того, повідомлялось, що у номінації "Best Global Music Album" до лонглиста Grammy потрапив альбом української співачки Джамали.

Довідка

Торік музичний сервіс Spotify створив спеціальний плейлист UNITED24: Music For Ukraine до Дня незалежності України.

До оновленого плейлисту увійшли українські пісні та треки закордонних виконавців, які підтримали Україну в боротьбі проти російських окупантів.

У такий спосіб сервіс прагне підтримати Україну та українців. Також слухачів закликають дізнатися більше про платформу UNITED24 для збору коштів та задонатити на підтримку нашої країни.

Крім цього, Spotify опублікував спеціальне звернення Володимира Зеленського, у якому він закликає меломанів по всьому світу слухати українські пісні, поширювати їх та допомагати Україні.

Послухати плейліст можна за цим посиланням.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: