Новини

Зеленський відвідав Херсон: ознайомився з планами будівництва укриттів

Сьогодні, 29 листопада, Президент України Володимир Зеленський відвідав Херсон.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Telegram-канал Зеленського.

Президент опублікував відео свого візиту до деокупованого рік тому Херсона. На відео видно, що президент відвідав лікарню, поспілкувався з лікарями та перевірив укриття в місті.

"Херсон. Доповідь щодо будівництва укриттів. Змістовно. Дякую всім, хто докладає зусиль для захисту людей!" – зазначив Зеленський.

Президент перевірив найбільше укриття в місті – його обладнано для перебування 250 людей під час повітряної тривоги. Заслухав доповідь керівника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна щодо ремонту та реконструкції укриттів у регіоні.

Перед приїздом до Херсону Зеленський відвідав Миколаївську область, де узяв участь у презентації проєктів, які реалізуються в межах патронату Данії над регіоном. Він зауважив що програма патронату над регіоном є прикладом успіху і демонструє іншим країнам, що ще можна зробити.

Також сьогодні Зеленський відвідав Одеську область та провів нараду, на якій обговорили безпеку регіону. Зеленський заслухав доповіді військових та провів нараду щодо захисту регіону.

Зазначимо, що російські війська постійно обстрілюють Херсон. Ситуація з атаками правобережжя загарбниками настільки серйозна, що знаходиться на контролі у президента України Володимира Зеленського.

Так, сьогодні російські військові декілька разів обстріляли Херсон та передмістя. У результаті атаки загинув 68-річний чоловік, пошкоджено будинки.

Свіжі дописи

  • Новини

Влияние короткой уздечки языка на речь ребенка

Короткая уздечка языка является аномалией развития, при которой уздечка, соединяющая язык с дном ротовой полости,… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

У Дніпрі зросла кількість загиблих через російські атаки 3 липня та 28 червня: сьогодні у місті оголошено траур

У Дніпрі цієї ночі в лікарні померла жінка, поранена через вчорашній, 3 липня, російський обстріл.… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

Урятували морпіха з російського полону: військові ВМС розповіли про багатоетапну операцію

Українського морського піхотинця, який під час виконання бойового завдання був схоплений ворогом і близько півтора… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

Воїни ЗСУ минулої доби знищили ще 1200 окупантів та 65 артсистем

Минулої доби, 3 липня, Сили оборони ліквідували ще 1200 загарбників, таким чином загальні втрати російських… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

Генштаб: армія рф посилює атаки на двох напрямках у Донецькій області

Протягом минулої доби зафіксовано 161 бойове зіткнення. Ворожі війська продовжили спроби просунутися в Донецькій області,… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

ППО цієї ночі збила 21 ударний дрон: на підступах до Києва було знищено всі ворожі БпЛА

У ніч на 4 липня війська рф атакували Україну 22-ма ударними БпЛА типу "Shahed-131/136", ППО… Читати більше

Thursday July 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.