fbpx
Сьогодні
Фото 13:59 28 Лис 2023

У Харківській області чоловік збив насмерть двох військовослужбовців та втік із місця аварії

Фото: Національна поліція

На Харківщині водій легковика під час дорожньо-транспортної пригоди збив двох військових й втік із місця події. Один із постраждалих загинув на місці, інший — за кілька днів помер у лікарні.

Про це повідомили в поліції Харківщини, інформує Рубрика.

Аварія сталася ввечері 22 листопада на автошляху "Дергачі-Золочів".

Водій Subaru Forester збив військовослужбовців, коли ті стояли на узбіччі біля припаркованого автомобіля Volkswagen Golf.

Фото: Національна поліція

Після цього водій утік із місця ДТП і не надав допомогу постраждалим.

Один із них від отриманих травм помер на місці, а другого з тяжкими травмами ушпиталили. Утім, за кілька днів, не приходячи до тями, він помер у лікарні.

Фото: Національна поліція

29-річний водій "Subaru Forester" кілька днів переховувався від правоохоронців, однак зрештою його затримали.

Йому повідомили про підозру за ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. Водію загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням прав на водіння до 3 років.

Фото: Національна поліція

ДТП в Україні

Останнім часом в Україні сталася низка ДТП в різих регіонах України де збивають військовослужбовцв.

Нагадаємо, ввечері 6 листопада у столиці водій наїхав на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту. Постраждалу госпіталізували.

Ткож повідомлялось, що вночі 22 жовтня на блокпосту на в'їзді до Києва водій автомобіля "Хонда" скоїв наїзд на військового. Від отриманих травм потерпілий помер. Драгер показав, що на момент вчинення автопригоди водій був тверезий. Суд відправив під варту винуватця ДТП.

Також у ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Судді, який у стані алкогольного сп'яніння на смерть збив військового Національної гвардії біля блокпоста, продовжили арешт ще на 2 місяці.

Окрім того, також аварія сталася на блокпосту поблизу станції метро "Святошин" у Києві після 12 години ночі 25 липня. 

23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військових Нацгвардії, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані машини, в одній з яких знаходився військовий ТЦК. Водія взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: