fbpx
Сьогодні
Відео 13:30 27 Лис 2023

У Криму внаслідок шторму загинула людина, також в Севастопольському музеї-акваріумі загинули близько 800 його мешканців

Фото: Telegram / Крымский ветер

У тимчасово окупованому Криму внаслідок шторму загинула одна людина, наразі кількість постраждалих ще уточнюється. Також стало відомо, що в Севастопольському музеї-акваріумі через негоду загинуло близько 800 його мешканців.

Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на "радника" назначеного РФ "глави" Криму Олега Крючкова, повідомляє Рубрика.

"Попередньо є загиблий у селі Морське під Судаком, де розмило дорогу. Людина вийшла подивитися на хвилі і, на жаль, трагічно загинула", – розповів Крючков.

Також він підтвердив інформацію про постраждалих, наразі їх кількість уточнюється.

Найскладніша ситуація, за словами Крючкова, в Євпаторії – там із місцевого готелю було евакуйовано 100 осіб, ще 150 людей вивезли з вулиці Сімферопольської.

Затоплено близько 200 будинків.

Зазначається, що в Криму внаслідок негоди безвісти зникла одна людина, ще четверо постраждали. При цьому створене Росією МОЗ Криму повідомило про сімох постраждалих.

Через негоду в тимчасово окупованому Криму майже пів мільйона осіб залишилися без світла.

Також повідомляється, що в тимчасово окупованому Криму в Севастопольському музеї-акваріумі через негоду загинуло близько 800 його мешканців.

Фото: Крим.Реалії

 

"Увечері 26 листопада шторм зніс вентиляційну систему на даху, в пробоїну хлинув потік. З кожним ударом хвиль в приміщення надходило близько трьох кубометрів води", – йдеться у повідомленні директора музею Юрія Кравцова.

Зазначається, що співробітники музею-акваріуму відразу почали рятувати риб, але відкачати воду своїми силами не вдалося, з ладу вийшло устаткування. До рятувальних робіт залучили співробітників Водоканалу.

російське управління МНС Севастополя попереджає, що штормовий вітер може тривати і 27 листопада.

Довідка

Як повідомлялось, вчора, 26 листопада тимчасово захоплений Крим накрив потужний шторм. Це найсильніший шторм у Чорному Морі за останні 100 років.

Через шторм у Чорному морі на мілину викинуло суховантажне судно Blue Shark під прапором Беліза на мілину біля узбережжя Анапи в районі селища Вітязево у росії.

Воно було з вантажем ячменю для Єгипту в морському порту Тамань.

За словами капітана судна, на борту перебуває 21 особа екіпажу – громадяни Сирії, Індії та Єгипту.

Вітер і хвилі зірвали судно з якорів ввечері 26 листопада воно дрейфувало у бік берега, поки не сіло на мілину.

Наразі суховантажперебуває на мілині в безпосередній близькості від берега.

В Україні через негоду на 14 автодорогах перекрито рух транспорту, у 16 областях знеструмлено 2019 населених пунктів у 16 областях.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: