На Одещині через хуртовину та ожеледицю за кілька годин сталося майже 50 ДТП

В Одеській області внаслідок снігу та ожеледиці на території регіону, лише за кілька годин, стало майже 50 автомобільних аварій.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Головне управління Національної поліції Одеської області.

Як повідомили правоохоронці, станом на 11 ранку до правоохоронців надійшло 48 повідомлень про ДТП. Найбільше аварій у Біляївському та Білгород-Дністровському напрямках за участю вантажівок та рейсових автобусів.

"Один із таких автобусів, який рухався з міста Софія у напрямку міста Ізмаїл, неподалік села Орлівка Ренійської громади з'їхав у кювет.

Дев'ятнадцятеро пасажирів і два водії не постраждали. Поліцейські доставили їх на своєму транспорті в одну із місцевих шкіл, де їм надається прихисток та допомога", зазначили у пресслужбі.

Фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області

Також ще один автобус з 42 пасажирами, серед яких 5 дітей, застряг на узбіччі дороги біля села Новосільське. Правоохоронці евакуювали людей до місцевої школи, де їм надали прихисток.

Що відомо про негоду в Одеській області

Сьогодні, 26 листопада, Одеський регіон накрила сильна негода – хурделиця та ожеледиця, внаслідок чого понад сотня населених пунктів залишилися без світла, в Одесі штормовий вітер повалив 14 дерев.

На трасі М15 Одеса – Рені заборонили рух будь-якого транспорту. Також обмеження в русі для вантажівок ввели на трасі М-05 Київ – Одеса.

Фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області

Як пише ДСНС, рятувальники вже здійснили 30 виїздів. З заметів продовжують звільняти автомобілі. Залучено 32 одиниці техніки та 110 рятувальників.

Фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області

"В кареті швидкої допомоги, яку зранку витягали зі снігових заметів та супроводжували підрозділи ДСНС, знаходилась вагітна жінка. Наразі вона народжує в лікарні", – пише пресслужба.

Протягом дня синоптики прогнозують мокрий сніг, дощ та ожеледицю, вітер північно-східний, 25-30 м/с.

Нагадаємо, що за даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде неоднорідною, але загалом вельми некомфортною — із сильними снігопадами в одних регіонах і дощами з пронизливим вітром в інших.

Окрім того, 26 листопада внаслідок погіршення погоди найближчим часом розпочинає цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

Свіжі дописи

  • Новини

Рішення для перемоги: в Києві запрацював перший рекрутинговий центр ССО

У столиці запрацював перший рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій ЗСУ. Тут охочі долучитися до лав… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Як подолати кадрову кризу в енергетиці: освітній проєкт Глобального договору ООН в Україні 

Глобальний договір ООН в Україні в межах Ukraine Energy Initiative розпочав дослідження потреб енергетичних компаній… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

У Запорізькому музеї вперше зафіксували рекорд України

Представники Національного реєстру рекордів України в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї зафіксували найбільшу кількість предметів фалеристики… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Генштаб: найгарячіше на Покровському та Сіверському напрямках

Найгарячіша ситуація на Покровському та Сіверському напрямках. Загалом з початку 19 травня на фронті відбулося… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Словацькі слідчі перевіряють імовірну причетність інших осіб до замаху на Фіцо

У Словаччині слідчі перевіряють версію замаху на прем’єр-міністра Роберта Фіцо, згідно з якою нападник діяв… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку країни на Олімпіаді в Парижі

Міжнародний олімпійський комітет заборонив журналістам з російської федерації використовувати символіку країни на літніх Олімпійських іграх… Читати більше

Sunday May 19th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.