fbpx
Сьогодні
12:59 24 Лис 2023

Лікарня у Вишневому отримала обладнання від благодійників

Лікарня у Вишневому отримала обладнання від благодійників, яке потрібне для майбутнього хірургічного відділення.

Про це інформує Рубрика.

Відкриття хірургічного відділення в стаціонарі лікарні міста Вишневе на Київщині передбачає капітальний ремонт другого поверху, а також дооснащення медичним обладнанням, необхідним для відкриття операційного блоку, палату інтенсивної терапії та 4 палати для комфортного перебування пацієнтів.

Лікарня у Вишневому отримала обладнання Лікарня у Вишневому отримала обладнання

"Завдяки  БФ "Благомай" та за фінансової підтримки компанії PepsiCo в Україні лікарня отримала дороговартісне хірургічне обладнання, яке вкрай необхідне для нашої діяльності. Це обладнання буде розміщене в новому хірургічному відділенні. Воно значно полегшить роботу персоналу та дозволить нашим пацієнтам безпечно і комфортно отримувати медичну допомогу саме в цьому закладі", — зазначила головний лікар КНП "Вишнівська міська лікарня" Наталія Скригіна.

Лікарня у Вишневому отримала обладнання

Серед подарованого устаткування: автоклав, аквадистилятор, ультрафіолетова камера, наркозно-дихальний апарат, дефібрилятор, відеоларингоскоп, монітор для контролю життєво важливих показників, освітлювачі та інше допоміжне обладнання. Загалом благодійники передали 16 одиниць нової, важливої техніки, що рятує життя.

Лікарня у Вишневому отримала обладнання

На передачі обладнання також був присутній заступник міського голови Вишневої МТГ Олексій Поліщук. Він наголосив на важливості розвитку надання послуг у місцевій лікарні.

Лікарня у Вишневому отримала обладнання

"Хірургічне обладнання — це те, чого ми потребували. Завдяки співпраці благодійників, відповідального бізнесу та місцевої влади мешканці Вишневого отримають нові якісні та доступні медичні послуги", — зауважив посадовець.

Лікарня у Вишневому отримала обладнання

Найближчим часом важливе обладнання працюватиме для жителів Вишневого та внутрішньо переміщених осіб, які з початку повномасштабного вторгнення переїхали жити в це місто.

"Медичне обладнання встановлять в операційному відділенні Вишнівської міської лікарні. Воно дає нові можливості як для самої лікарні, так і для пацієнтів місцевої громади", — відзначила директорка благодійного фонду «Благомай» Кіра Сиротенко.

Лікарня у Вишневому отримала обладнання

За словами менеджерки зі зв'язків з громадськістю компанії PepsiCo в Україні Катерини Турчанінової, сучасний бізнес несе відповідальність перед суспільством, рішуче усвідомлює важливість вирішення соціальних проблем, а тому і допомагає медичним закладам.

"Надання медичного обладнання для створення хірургічного відділення у Вишнівській міській лікарні — це наш спосіб зробити внесок у здоров'я та добробут громади. Об'єднуючи зусилля відповідального бізнесу та благодійних організацій, ми можемо сприяти процвітанню громад та надавати підтримку місцевим спільнотам у подоланні викликів сьогодення", — наголосила Катерина Турчанінова.

Лікарня у Вишневому отримала обладнання

 Довідка

БФ "БЛАГОМАЙ" – це благодійна організація, що працює над створенням позитивних життєвих змін для дітей та молоді. Місія фонду – розширювати можливості та надавати захист дітям із вразливих груп населення, сприяючи їхньому гармонійному розвитку та самореалізації.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: