fbpx
Сьогодні
13:58 23 Лис 2023

Під час зйомки фейків про ЗСУ загинув російський "воєнкор" Максудов

Фото: скриншот відео

Під час атаки безпілотників на тимчасово захопленій території України отримав осколкове поранення пропагандист-"воєнкор" Борис Максудов. Від отриманої травми він загинув.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на видання "Медуза".

Відомо, що під час зйомки чергового фейкового пропагандистського сюжету про ЗСУ в Запорізькій області Максудов потрапив під обстріл та отримав осколкове поранення.

"Уламкові поранення отримав кореспондент "Росії 24" Борис Максудов, його евакуювали, загрози життю немає", – повідомило напередодні Міноборони РФ.

Втім на ранок 23 листопада стало відомо, що пропагандист все-таки помер.

Зазначається, що він "працював" на окупованих територіях України з початку повномасштабного вторгнення російської федерації.

Ліквідація російських пропагандистів

Варто зазначити, що смерть російських пропагандистів з початку повномасштабної війни РФ проти України набула масового характеру.

Так, влітку внаслідок обстрілу на окупованій частині Запорізької області загинув воєнкор "РИА Новости" Ростислав Журавльов.

За кілька днів до цього стало відомо про загибель російського воєнкора Михайла Лучина. Він брав участь в російському штурмі поблизу Красногорівки.

На додаток, російських пропагандистів ліквідують навіть на території РФ. Так, у Санкт-Петербурзі напочатку квітня стався вибух в одному з кафе. В результаті вибуху загинув пропагандист Владлен Татарський.

Окрім того, в російському Краснодарі ліквідували командира підводного човна "Краснодар" Сергія Ржицького, причетного до ракетних обстрілів України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: