Уперше на Сінгапурському фестивалі фінансових технологій (SFF) 2023 відкрився український павільйон

На всесвітньо відомому Сінгапурському фестивалі фінансових технологій (SFF) 2023 вперше Україна представила свій власний національний павільйон. За сприяння українського посольства в Республіці Сінгапур шість інноваційних вітчизняних компаній мають змогу продемонструвати потенціал нашої фінтех-екосистеми на світовій арені.

Про це пише Рубрика, посилаючись на посольство України в Сінгапурі.

Як повідомляють, український національний павільйон офіційно відкрила Посол України в Республіці Сінгапур Катерина Зеленко.

Фото: Посольство України в Республіці Сінгапур

Посолка підкреслила важливість участі України у Сінгапурському фестивалі фінансових технологій (SFF) 2023, наголосивши на його важливій ролі у розбудові міцних ділових зв'язків між Україною та Південно-Східною Азією.

"Участь України у SFF 2023 є важливою віхою: ця платформа надає унікальну можливість продемонструвати виняткові таланти та технологічні досягнення нашого фінтех-сектору.

Встановлення міцних ділових зв'язків з країнами Південно-Східної Азії та світу є важливим кроком на шляху до взаємного зростання та співпраці", підкреслила Зеленко.

Довідка

Сінгапурський фестиваль фінансових технологій є однією з найбільших платформ у світі для спілкування та співпраці світової фінтех-спільноти. Очікують, що цього року захід об'єднає 62 000 учасників, які представлятимуть 10 000+ організацій зі 134 країн світу.

Фото: Посольство України в Республіці Сінгапур

Українська делегація на SFF 2023 складається з шести компаній, кожна з яких пропонує особливий набір навичок та рішень для глобального фінтех-ландшафту.

Їх присутність підкреслює прагнення України до розвитку співпраці, обміну досвідом та вивчення взаємовигідних можливостей зі світовою фінтех-спільнотою.

Нагадаємо, що у Києві 9 листопада відбулося відкриття Центру посилення спроможностей з відбудови та модернізації України (Center for Advancement in Restoration and Modernization Capacity – CARMC). Центр створено за ініціативи Кабінету міністрів України та Київської школи економіки при підтримці Групи Світового банку.

Свіжі дописи

  • Новини

У Білорусі вагнерівці готують операторів БпЛА для війни в Україні, – Центр нацспротиву

Найманці ПВК "Вагнер" у Білорусі готують операторів безпілотних літальних апаратів для війська російської федерації. Про… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Кемерон прокоментував ситуацію на Харківщині: надзвичайно небезпечний момент

Після невдалої спроби російської армії прорвати оборону в Харківській області міністр закордонних справ Великої Британії… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Обвал будинку в Бєлгороді: у Міноборони рф кажуть, що винна їхня ППО, а OSINT-дослідник припускає, що дім міг бути підірваний

Міністерство оборони росії стверджує, що обвал під’їзду в багатоповерховому будинку в Бєлгороді стався внаслідок роботи… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

USAID підтримує роботу українських компаній під час відключень електроенергії: у чому рішення

Для шести українських аграрних експортерів, щоб вони могли працювати під час відключень електроенергії,  проєкт USAID… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

У Сумах під час повітряної тривоги пролунав вибух

12 травня у Сумській області оголосили повітряну тривогу, а в обласному центрі вдень місцеві мешканці… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

У харківській підземній школі провели перші пробні уроки: навіщо це рішення

Напередодні у Харкові провели пробний навчальний день у першій підземній школі міста, а вже з… Читати більше

Sunday May 12th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.