fbpx
Сьогодні
16:46 17 Лис 2023

На Херсонщині посилили "сухий закон" у прибережних населених пунктах

Рада оборони Херсонщини вирішили посилити "сухий закон" та заборонила продаж алкоголю в 160 населених пунктах області.

Про це заявив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, повідомляє Рубрика.

"Встановили заборону на продаж алкоголю в низці громад Херсонщини. Мова йде про 160 населених пунктів розташованих в 30-кілометровій зоні від Дніпра. Обмеження не поширюється на Херсон, Зеленівку, Степанівку та Чорнобаївку", – заявив Прокудін у відеозверенні.

Зазначається, що продаж алкоголю заборонено у Станіславській, Білозерській, Херсонській, Чорнобаївській, Музиківській, Дарʼївській, Тягинській, Бериславській, Борозенській, Милівській, Новоолександрівській громадах.

Та в селах Новомиколаївка, Черешневе, Костирка, Нововознесенське, Добрянка Високопільської громади та Трифонівка, Нововасилівка Великоолександрівської громади.

Разом з тим згідно з рішенням Ради оборони до Херсона не зможуть потрапити військові, які не виконують бойові завдання на території Херсонської громади. Виключення — військовослужбовці, котрі проживають у місті, знаходяться у відрядженні, відпустці або проходять лікування.

Також в області посилюють роботу з мобілізації і заборонили публікацію фото та відео, за якими можна "точно визначити місце російського прильоту".

Прокудін додав, що на Херсонщині підсилюють обладнанням мобільні групи, які виявляють і нищать російські безпілотники. Крім того, в одному з населених пунктів Чорнобаївської громади буде створено модульне містечко для жителів області, котрі втратили домівки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: