fbpx
Сьогодні
21:58 16 Лис 2023

Окупанти завдали удару по Херсону: є загибла, серед постраждалих - 15-річна дівчина

Фото: Телеграм / Олександр Прокудін

16 листопада російсько-окупаційні війська вчергове відкрили масований вогонь по центру Херсона: на цей час відомо про одну загиблу та трьох постраждалих мешканців міста.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна та Telegram начальника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка.

Як повідомив очільник області, ввечері ворог бив по житлових кварталах Центрального та Дніпровського районів міста, внаслідок чого виявилися пошкодженими будинки, автомобілі, АЗС та автомийку.

Також з його слів, серед постраждалих 15-річна дівчина та її 52-річна родичка. Карета швидкої допомоги доставила потерпілих до лікарні.

Окрім того, Прокудін додав, що ця інформацію ще уточнюють.

Пізніше очільник області повідомив що на цю годину відомо про вісьмох поранених та одну загиблу через російські обстріли Херсона.

Через російські обстріли Херсон частково знеструмлено.

"Без світла залишилися деякі райони міста. Енергетики розпочнуть аварійно-відновлювальні роботи завтра зранку", додав голова ОВА.

Прокудін також опублікував відео, на якому чутно гучні вибухи.

"Російська армія криє масованим вогнем Херсон", – підписав він його.

Пізніше Мрочко повідомив, що внаслідок обстрілу середмістя Херсона з боку російських окупаційних військ загинула 75-річна жінка. На момент ворожої атаки вона була у своїй квартирі.

Ситуація у Херсоні та області

За минулу добу противник здійснив 94 обстріли, випустивши 531 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ДШК, СПГ, С-60, БПЛА та авіації.

По місту Херсон ворог випустив 45 снарядів.

Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області та навчальний заклад у Херсонському районі.

Херсоншина, Білозірка

Фото: Телеграм / Олександр Прокудін

Вдень стало відомо про ще один обстріл. Росіяни завдали удару по селу Білозерка неподалік Херсона. Знищено об'єкт критичної інфраструктури, є загиблий та поранені.

"За уточненою інформацією, постраждали пʼятеро людей. Тіло загиблого чоловіка рятувальники дістали з-під завалів будинку. Четверо людей отримали поранення. Це троє жінок, 28, 56 та 34 роки, а також 62-річний чоловік", повідомив Прокудін.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: