fbpx
Сьогодні
Фото 16:23 13 Лис 2023

Армія рф масовано обстріляла центр Херсона: є загиблі та поранені

English version here

Фото: Херсонська ОДА

Сьогодні, 13 листопада, близько 14:15 армія рф із РСЗО та артилерії масовано обстріляла центральну частину Херсона. Постраждали шестеро людей.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Херсонську ОВА.

Від отриманих поранень загинули 62-річна херсонка та 45-річний херсонець. До хірургічного відділення шпиталізували двох чоловіків. У 62-річного травмовані ноги, а в 64-річного – поранення в районі живота. Також до лікарні доставили 50-річного чоловіка та 67-річну жінку.  Їх стан медики оцінюють як задовільний.

Херсон обстріл

Фото: Херсонська ОДА

У зону ураження потрапило і подвір'я однієї з лікарень міста. Де були повністю знищені три автомобілі, серед яких карета швидкої допомоги. Також пошкоджені приватні та багатоповерхові житлові будинки, газопровідна мережа.

Херсон обстріл

Фото: Херсонська ОДА

Крім того, сьогодні вдень російська армія вдарила по Бериславу. Постраждала 70-річна жінка. У неї діагностували вибухову травму та поранення ніг. Зараз потерпілій надають медичну допомогу.

Херсон обстріл

Фото: Херсонська ОДА

Згодом стало відомо про ще одного постраждалого. Лікарі надали на місці допомогу 49-річному чоловікові. В нього – струс головного мозку та вибухова травма.

Інформація про постраждалих і пошкодження ще уточнюється.

Херсон обстріл

Фото: Херсонська ОДА

Що відомо про ситуацію в Херсоні та області

Противник за добу здійснив 53 обстріли Херсонщини, випустивши 279 снарядів.

"За минулу добу противник здійснив 53 обстріли, випустивши 279 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, АГС, БПЛА та авіації. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області", – зазначив  начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Телеграмі.

За словами Прокудіна, через російську агресію одна людина загинула, ще одна – дістала поранення.

Також опівдні, 13 листопада, у передмісті Херсона російські окупанти обстріляли авто з цивільними, де знаходилось немовля. Машина загорілася, дідусь дівчинки загинув, а мати – у важкому стані.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: