fbpx
Сьогодні
10:46 12 Лис 2023

Тарнавський: армія рф суттєво збільшила кількість авіаударів

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Російсько-окупаційні війська збільшили кількість авіаударів, зокрема, із застосуванням керованих авіабомб.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександра Тарнавського.

Як зазначили військові, на Таврійському напрямку ворог завдав 30 авіаударів, провів 48 бойових зіткнень та здійснив 712 артобстрілів.

Своєю чергою, підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ Таврія протягом доби виконали 1067 вогневих завдань.

Військові знищили на напрямку 572 окупантів, це більше половини усіх росіян, вбитих за добу на фронті.

Окрім того, демілітаризували 32 одиниці ворожої військової техніки:

  • 2 танки,
  • 14 ББМ,
  • 3 артсистеми,
  • 2 ПТРК, 7 БпЛА,
  • 1 автомобіль,
  • 3 одиниці спецтехніки.

Також знищено 4 склади боєприпасів та ще один важливий об'єкт противника. Ще 21 одиницю військової техніки ворога пошкоджено.

До того ж, за даними Генштабу, у зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку ворог, застосовуючи авіацію, не полишає спроб оточити Авдіївку.

Українські воїни тримають оборону та завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах населених пунктів Авдіївка, Сєверне, Тоненьке та Первомайське Донецької області, де Сили оборони відбили 18 атак.

Загалом, минулої доби, 11 листопада, Сили оборони ліквідували ще понад 1000 окупантів, таким чином загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі вже склали понад 311 700 солдатів. 

Нагадаємо, що 10 листопада у результаті нічної операції на території тимчасово окупованого Криму українські розвідники уразили малі десантні кораблі Чорноморського флоту рф. Йдеться про катери проєкту 11770 (класу "Серна").

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: