fbpx
Сьогодні
21:00 08 Лис 2023

Україна має величезні здобутки на Кримському напрямку, – Данілов

Фото: Голос Америки

Україна має величезні здобутки з нищення військових ресурсів росіян в окупованому Криму.

Про це заявив в ефірі телемарафону "Єдині новини" секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, повідомляє Рубрика.

"Наразі ми маємо шалені успіхи на Кримському напрямку. Ми постійно звертаємо увагу на те, що стосується суходолу. Але те, що стосується нищення Російської Федерації, нищення їх активів на території Криму і нищення чорноморського флоту – це величезні здобутки нашої країни", – сказав Данілов.

Він висловив впевненість, що будуть ще приємні новини щодо нищення окупантів та ресурсів на Кримському напрямку.

Що відомо про вибухи в Криму

Нагадаємо, у липні Служба безпеки України та Військово-морські сили Збройних сил України провели спецоперацію, атакуючи Керченський міст.

Як раніше наголошував представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, Керченський міст є законною ціллю для ЗСУ.

"Це не міст – це незаконна споруда, яка використовується насамперед у військових цілях, для перекидання ворожих сил і засобів на тимчасово окуповану українську територію. Тому так – безумовно, це законна ціль для українських Сил безпеки та оборони", – зазначив Юсов.

Крім того, наприкінці жовтня стало відомо, що ЗСУ завдали удар по стратегічному об'єкту системи ППО росіян на західному узбережжі Криму.

Окрім того, у телеграм-каналах з'явилась інформація, що у тимчасово окупованому Криму на суднобудівному заводі в Керчі є попадання.

Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України підтвердило ураження російського ракетоносія "Аскольд" у тимчасово окупованому Криму. Також оприлюднено перше фото наслідків.

А  1 листопада, російські окупанти заявили про ракетну атаку по території Кримського півострова: очевидці стверджують, що відбулося враження місць базування загарбників в районі Арабатської стрілки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: