fbpx
Сьогодні
12:23 07 Лис 2023

У Києві водій збив військову, яка несла службу на блокпосту: постраждалу госпіталізували

Фото: Нацполіція

У понеділок ввечері, 6 листопада, у столиці водій наїхав на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту. Постраждалу госпіталізували.

Про це повідомили у поліції Києва, інформує Рубрика.

Аварія сталась о 21:25  6 листопада у Деснянському районі Києва.

За попередніми даними слідства, 66-річний чоловік за кермом машини "Рено" їхав по проспекту Броварському зі сторони міста Бровари у напрямку Києва.

При в'їзді до столиці водій наїхав на працівницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Фото: Нацполіція

Водій пройшов перевірку на стан сп'яніння за допомогою приладу Драгер — той показав, що чоловік тверезий.

 Що саме стало причиною ДТП з'ясовується.

Правоохоронці кваліфікували інцидент за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Наразі слідство триває.

Нагадаємо, вночі 22 жовтня на блокпосту на в'їзді до Києва водій автомобіля "Хонда" скоїв наїзд на військового. Від отриманих травм потерпілий помер. Драгер показав, що на момент вчинення автопригоди водій був тверезий. Суд відправив під варту винуватця ДТП.

Також у ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Судді, який у стані алкогольного сп'яніння на смерть збив військового Національної гвардії біля блокпоста, продовжили арешт ще на 2 місяці.

Окрім того, також аварія сталася на блокпосту поблизу станції метро "Святошин" у Києві після 12 години ночі 25 липня. 

23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військових Нацгвардії, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані машини, в одній з яких знаходився військовий ТЦК. Водія взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: