fbpx
Сьогодні
17:35 04 Лис 2023

У Криму знову гучно, лунає повітряна тривога: що відомо

В окупованому Криму оголосили повітряну тривогу. Згодом у Керчі пролунали вибухи.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на місцеві Telegram-канали та російські ЗМІ.

Спочатку російські пропагандистські агентства повідомили про повітряну тривогу в окупованому Криму та перекриття Кримського мосту. Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв також повідомляв, що російські війська випустили димову завісу в бухті.

Крим вибухи

Пізніше в кримських Telegram-каналах почали повідомляти про вибухи в окупованій Керчі. Однак пропагандисти стверджують, що це працює протиповітряна оборона і нібито всі цілі збито. Але місцеві TГ-канали кажуть про дим в районі Кримського мосту.

Крим вибухи

Згодом окупаційний "глава" Криму Сергій Аксьонов підтвердив вибухи в Керчі. За його словами, там нібито працювала ППО, а збиті ракети впали на суднобудівних завод.

Водночас місцеві Telegram-канали кажуть про приліт по ракетному катеру. За словами очевидців, під ударом опинився малий ракетний катер проєкту "Каракурт".

Крим вибухи

Йдеться про одне з найбільших суднобудівних підприємств у Східній Європі. Завод відомий як будівельник військових фрегатів. За інформацією ТГ-каналу «Крим.Реалії», у 2020 році завод розпочав будівництво авіаносних кораблів для флоту росії.

Вибухи в окупованому Криму

Зазначимо, що початку повномасштабної війни проти України російські загарбники використовують окупований Крим у своїх військових цілях. Через півострів ворог, наприклад, перекидає зброю та живу силу на передову.

Проте останнім часом терористам стало небезпечно перебувати у Криму. Сили оборони атакують військові бази, склади, аеродроми та навіть бухти, де розміщують ворожі кораблі. Яскравим прикладом став удар ЗСУ по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

Нагадаємо також, що вчора, 1 листопада, вранці, російські окупанти розповідали про атаку ракет на територію Кримського півострова. Очевидці повідомляли про ураження місць базування загарбників.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов наголосив, що для російських окупантів у Криму немає безпечних місць. Крім того, тиск, який здійснюють Сили оборони України, ускладнює використання Кримського півострова як логістичного хабу.

Вранці, 2 листопада, у районі міста Джанкой у тимчасово захопленому Криму пролунав потужний вибух.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: