fbpx
Сьогодні
Фото 09:43 02 Лис 2023

Атеш: в анексований Джанкой прибувають російські мобілізовані

На території тимчасово захопленого Криму фіксують прибуття нових мобілізованих росії. Серед них велика кількість бурятів, якутів, уйгурів та інших представників нацменшин російської федерації.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на кримський рух опору "Атеш".

За даними представників підпілля, мобілізовані військовослужбовці ЗС РФ щодня прибувають у Джанкой поїздами та автобусами.

Уточнюється, що більшість із них – середнього віку.

"Спеціальний транспорт забирає їх, відвозячи у військове містечко біля аеродрому", – йдеться у публікації.

Щоб "мобики" не втікали, окупанти оточили територію вокзалу по обидва боки надземного пішохідного мосту. Все це відбувається під наглядом військової "поліції".

Для цивільних у Джанкої закрили прохід на вокзал.

Також партизани опублікували в мережі фото новоприбулих російських мобілізованих.

Зазначимо, близько тижня тому у захопленому росією Криму також фіксували перекидання значної кількості мобілізованих окупантів та техніки противника.

Їх помітили в аеропорту міста Джанкой.

Нагадаємо, у росії на бойові посади для війни в Україні спеціально вербують жінок.

Ситуація в окупованому Криму

Нещодавно повідомлялося, що Росія продовжує використовувати окупований Крим та його аеродроми для започаткування власного озброєння. Зокрема, на аеродромі Кіровське помічені літаки, гелікоптери та російські безпілотники.

Також у тимчасово захопленому Криму російські інтервенти посилюють захист залізничних поїздів. Причиною стали постійні диверсії на залізничних об'єктах.

Нагадаємо також, нещодавно стало відомо, що ФСБ РФ розпочала пошук "зрадників" у Сімферопольському СІЗО на тимчасово окупованому українському півострові.

Атака БпЛА на Крим

Сьогодні, 2 листопада, російські окупанти повідомили, що нібито "приземлили" вранці другого листопада шість безпілотників літакового типу.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони рф у Телеграмі.

За словами росіян, протиповітряна оборона знищила один безпілотний літальний апарат над акваторією Чорного моря, ще п'ять перехопила над територією Криму.

Як повідомлялось, зранку, 1 листопада, російські окупанти заявили про ракетну атаку по території Кримського півострова: очевидці стверджують, що відбулося враження місць базування загарбників в районі Арабатської стрілки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: