fbpx
Сьогодні
16:47 31 Жов 2023

Щодня майже 100 українців отримують на кордоні відмову у виїзді, – ДПСУ

Фото:dpsu.gov.ua

Відмову в перетині державного кордону на виїзд з України щодня отримують приблизно 100 громадян.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби полковник Андрій Демченко, пише Рубрика.

"Загалом в середньому близько 100 осіб у день отримують відмову, бо вони не мають достатньо документів і не підпадають під ті умови перетину державного кордону України".

Крім цього, за даними ДПСУ, на кордоні щодня виявляють від п'яти до десяти людей, які намагаються використати підроблені документи для виїзду за кордон.

Демченко нагадав, що за це передбачена кримінальна відповідальність. Якщо говорити про загальну кількість порушників, які намагалися використати фальшиві документи, то таких за час дії воєнного стану загалом в пунктах пропуску було виявлено понад 7 тисяч осіб, додав офіцер.

Зазначимо, з початком введення в Україні воєнного стану та оголошенням мобілізації, не всім громадянам дозволено виїжджати за межі країни. За постановою Уряду, наразі можна перетинати держкордон дітям, жінкам та літнім людям. Для чоловіків призовного віку, обмежений виїзд з України під час цього періоду.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: