fbpx
Сьогодні
10:58 31 Жов 2023

Окупанти знову атакували Харківщину: зазнали руйнувань будинки, автівки та підприємство

Фото: Телеграм / Олег Синєгубов

Минулої доби, 30 жовтня, а також у ніч на 31 жовтня окупаційні війська вкотре атакували Харківську область: відомо про пошкодженння будинків та підприємства.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише Рубрика.

Як повідомив очільник області, цієї ночі приблизно о 00:40 та 02:00 ворог двічі обстріляв місто Вовчанськ. Унаслідок цього:

  • пошкоджено будівлю приватного підприємства,
  • зруйновано приватний будинок, гараж, пошкоджено автомобіль.

На щастя, постраждалих немає.

Окрім того, зі слів Синєгубова, протягом минулої доби під ударами ворога перебували населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Унаслідок обстрілу з реактивних систем залпового вогню "Смерч" у селищі Борова Ізюмського району було пошкоджено два багатоповерхових будинки.

У селі Перовське Богодухівського району росіяни пошкодили три приватні будинки. А в Куп'янську обстрілом з РСЗВ пошкоджено чотири автомобілі.

Також, під ударами окупантів перебували:

  • село Ветеринарне Харківського району,
  • село Івашки Богодухівського району,
  • селище Дворічна, село Курилівка Куп'янського району й інші населені пункти.

За добу постраждалих серед цивільних у Харківській області не було, повідомив Синєгубов.

Щодо ситуації на полі бою, то на Куп'янському напрямку ворог не припиняє спроб здійснювати штурмові дії. За добу ЗСУ відбили дві атаки в районі Синьківки.

Нагадаємо, що у ніч на 31 жовтня російські війська вдарили ракетами по Миргородському району Полтавської області, за попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих та пошкоджень інфраструктури. Також у Хмельницькій області пролунали вибухи. На Миколаївщині працювала ППО.

До того ж ввечері, 30 жовтня, окупаційні війська завдали удару по одній з теплоелектростанцій ДТЕК у прифронтовому регіоні, внаслідок цього один із населених пунктів Донеччини залишився без електрики.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: