fbpx
Сьогодні
15:59 28 Жов 2023

Спротив: покинуте під час евакуації житло українців окупанти "конфісковують"

Фото: З відкритих джерел

Російські загарбники, знайшовши несплачені рахунки за комунальні послуги, навідуються за адресою та "конфіскують" залишене під час евакуації житло українців.

Про це пише Рубрика, посилаючись на посиланням на Центр національного спротиву.

Окупаційна "адміністрація" в межах підготовки до опалювального періоду проводить огляд закинутих помешкань українців, які потім конфісковує.

Так, за даними ЦНС, окупанти оглядають приміщення, власники яких не платять за комунальні послуги, адже залишили свої домівки через окупацію. Таке майно ворог опечатує з приміткою "майно військової адміністрації".

Після чого в такі квартири та будинки заселяються військові орф.

Тобто, фактично колаборанти допомагають російським військовим захоплювати будинки українців, які втекли від окупації.

Раніше повідомлялося, що активісти громадського руху спротиву окупації "Жовта стрічка" провели чергову патріотичну акцію в тимчасово окупованому Луганську.

Також ми повідомляли, що на окупованих територіях співробітники російської ФСБ переодягаються в цивільний одяг, щоб довідатися про партизанів.

Окрім того, у тимчасово захопленому Луганську  представники українського підпілля та Сил спротиву ліквідували ворожі військові патрулі. Також партизани ведуть розвідку у підконтрольному російським окупантам місті.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: