fbpx
Сьогодні
11:33 23 Жов 2023

Удар по терміналу "Нової пошти": у лікарнях перебувають 16 людей, двоє – у вкрай важкому стані

Фото: Телеграм / Поліція Харківської області

У медичних закладах Харківської області продовжують надавати допомогу постраждалим від російського удару по терміналу «Нової пошти».

Про це повідомила пресслужба обласної військової адміністрації.

Наразі в лікарнях перебувають 16 людей. Усі поранені — чоловіки від 19 до 48 років. Семеро постраждалих у важкому стані, 5 з них — у реанімації.

Стан ще двох поранених залишається вкрай важким, вони підключені до апаратів штучної вентиляції легень. Девʼятеро людей мають пошкодження легкого та середнього ступеня тяжкості.

Усім надається необхідна медична допомога.

Удар по терміналу "Нової пошти"

Нагадаємо, що російська армія, близько 22:15 21 жовтня атакувавши ракетами С-300 Харківщину, зруйнувала термінал "Нової пошти" у селі Коротич.

Внаслідок удару сталася значна руйнація будівлі терміналу, пошкоджені 7 вантажних автомобілів та 2 напівпричепи. Також на об'єкті сталася пожежа на площі близько 300 кв.м.

Повідомили, що 22 жовтня "Нова пошта" оголошує день жалоби.

"Ми будемо працювати та вшановувати кожного загиблого героя "Нової пошти". Кожного загиблого в цій війні", – додали у компанії.

Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк відреагувала на ракетний удар по терміналу "Нової пошти", що розташований поблизу Харкова у селі Коротич.

"Знову жахливі кадри російської агресії проти цивільного населення в Україні – ракетний обстріл поштового відділення в Харкові забрав життя 6 людей, ще більше отримали серйозні поранення. Зневагу Кремля до життя має побачити весь світ", – написала Брінк.

За останніми даними, внаслідок атаки шестеро осіб загинули. Як відомо, 17 осіб отримали поранення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: