Смертельна ДТП на блокпосту в столиці: водію оголосили підозру

Поліціянти повідомили про підозру водію, який, за даними слідства, скоїв наїзд на військового на блокпосту в Києві у ніч проти 22 жовтня. Від отриманих травм військовослужбовець помер.

Про це повідомляє поліція Києва, пише Рубрика.

За кермом автомобіля Honda, який вночі в неділю, 22 жовтня, на в'їзді до Києва збив на смерть військового, перебував адвокат.

"За кермом легковика, який збив на смерть військовослужбовця, перебував 45-річний приватний адвокат з Києва", – повідомили джерела ЗМІ.

Чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть — ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йому вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Винному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Загиблим виявився 47-річний військовослужбовець добровольчого формування територіальної громади.

Раніше поліціянти повідомляли, що на момент вчинення автопригоди водій 1978 року народження перебував у тверезому стані.

Нагадаємо, подія сталася у ніч проти 22 жовтня близько 00:30 на блокпосту при вʼїзді до столиці.

У Деснянському районі Києва на в'їзді до міста автомобіль збив на смерть військовослужбовця. Попередньо, водій легковика в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та різко загальмував.

Далі він не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де наїхав на військового, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту.

За попередньою інформацією, водій "хонди" рухався в напрямку Броварського проспекту по другій смузі з трьох наявних.

Довідка

Нагадаємо, що у ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Судді, який у стані алкогольного сп'яніння на смерть збив військового Національної гвардії біля блокпоста, продовжили арешт ще на 2 місяці.

Окрім того, також аварія сталася на блокпосту поблизу станції метро "Святошин" у Києві після 12 години ночі 25 липня. 

23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військових Нацгвардії, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані машини, в одній з яких знаходився військовий ТЦК. Водія взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Свіжі дописи

  • Новини

Британський історик, журналіст та письменник віддав свою премію переможця Lionel Gelber Prize 2024 ЗСУ

Британський історик, журналіст та письменник Тімоті Ґартон Еш віддав власну премію як переможця Lionel Gelber… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

МЗС відновлює прийом заяв на отримання консульських послуг для окремих категорій громадян

Міністерство закордонних справ розпорядилося відновити прийом заяв від чоловіків призовного віку на вчинення консульських дій… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

Литва передала Україні чергову військову допомогу: шість радарних систем AMBER 1800

Литва активно долучилась до німецької ініціативи з посилення української ППО, оголосивши про намір передати Україні… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

Найбільші інвестори країни за час повномасштабного вторгнення вклали у розвиток українського бізнесу 5 мільярдів доларів

Серед 25 компаній, які найбільше інвестували у розвиток бізнесу, окрім традиційних металургів та енергетиків також… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

На Сумщині відкрився 21-й Центр рекрутингу української армії

У Шостці Сумської області відкрито Центр рекрутингу української армії - це вже 21-й такий осередок… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

4,5 тисячі засуджених готові мобілізуватися до ЗСУ, – Мін’юст

У квітні Міністерство юстиції України провело опитування серед ув’язнених, де їм поставили питання щодо звільнення шляхом укладання… Читати більше

Friday May 17th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.