fbpx
Сьогодні
Фото 19:19 12 Жов 2023

Армія рф вчергове обстріляла Донеччину: є загиблі, серед них - дитина

Фото: Донецька обласна прокуратура

12 жовтня російсько-окупаційні війська вчергове обстріляли Донецьку область, унаслідок чого загинули двоє людей, серед яких 11-річна дитина, також семеро мешканців отримали поранення.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Донецьку обласну прокуратуру.

Як розповідають слідчі, 12 жовтня російська армія обстріляла Авдіївку, внаслідок чого осколкові поранення отримали чоловік 58 років та 61-річна жінка.

Окрім того, окупанти здійснили ракетні удари по селу Багатир Волноваського району. Від влучання засобів ураження загинув 11-річний хлопчик, а його 6-річний брат дістав поранення тулуба. 31-річну матір дітей ушпиталили з множинними рваними ранами.

Донеччина, обстріл

Фото: Донецька обласна прокуратура

Також, під ворожим вогнем опинилося й село Галицинівка Покровського району. Там внаслідок розривів снарядів зазнали тілесних ушкоджень чоловік 32-х та жінка 62-х років.

Окрім того, ворог атакував місто Гірник Покровського району. Від влучань російських боєприпасів загинула 44-річна жінка. Її 24-річний зять дістав травм.

Донеччина, обстріл

Фото: Донецька обласна прокуратура

Ситуація на Донеччині

За даними в.о. очільника Донецької ОВА, на Волноваському напрямку росіяни обстріляли Вугледар і Максимівку — без жертв.

  • На Донецькому напрямку численних обстрілів зазнала Авдіївка: росіяни били по місту ракетами, стріляли з артилерії, Градів, танків і мінометів — 1 людина загинула і 4 поранено, пошкоджено декілька будинків і 2 соціальні об'єкти. В Очеретиному загинула 1 людина, пошкоджено 2 будинки, інфраструктурний об'єкт і адмінбудівлю. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Новомихайлівка і Костянтинівка. У Новогродівській громаді пошкоджено багатоповерхівку та соціальний об'єкт у Комишівці.
  • На Горлівському напрямку пошкоджено 2 будинки: у Часовому Яру і в Неліпівці Торецької громади.
  • На Лисичанському напрямку пошкоджено 4 будинки у Ямполі Лиманської громади. У Сіверську постраждали житловий будинок і нежитлова споруда.

Як зазначив Мороз, всього за минулу добу росіяни вбили 2 жителів Донеччини, поранили ще 4.

Нагадаємо, що у районі Авдіївки на Донеччині триває вже третю добу загострення: російські війська активно обстрілюють позиції Збройних сил та саме місто, проводять штурми з метою оточити населений пункт.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: