fbpx
Сьогодні
21:39 04 Жов 2023

Жителів Києва просять розповісти про своє ментальне здоров'я: для чого це рішення

У застосунку "Київ Цифровий" розпочалося опитування щодо ментального здоров'я жителів столиці. Його мета — оцінити стан здоров'я киян, визначити потреби та розширити міські проєкти психологічної підтримки.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу Київської міської державної адміністрації із та заступницю голови КМДА Марину Хонду.

У чому проблема?

Ментальне здоров'я – це непомітний, але водночас головний двигун людини, що дозволяє не лише повноцінно жити, а й ефективно функціонувати у суспільстві. Дбати про своє ментальне здоров'я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров'я фізичне.

Яке рішення?

Щодня українці переживають стресові події, які можуть негативно відбиватися на нашому самопочутті. Опитування, яке стартувало у застосунку "Київ Цифровий", допоможе краще зрозуміти, як місто може допомогти киянам, які переживають стрес та тривогу.

"Ментальне здоров'я впливає на те, як ми думаємо, відчуваємо та поводимося. Я розумію, що говорити про ментальне здоров'я може бути важко. Але ми хочемо, щоб ви знали, що ви не одні. Не бійтеся говорити про те, як ви себе почуваєте. Ваша історія важлива, а ваші відповіді допоможуть нам зробити столицю стресостійкою. Долучайтеся до опитування!", –  наголосила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Як це працює?

Щоб взяти участь, необхідно зайти в розділ «Опитування» в застосунку Київ Цифровий та відповісти на питання.

До опитування можуть долучитися усі користувачі з верифікованим профілем.

"Коли проаналізуємо ваші відповіді – адаптуємо міську систему психологічної допомоги та підтримки, розробивши нові послуги та програми, які будуть ще кориснішими. Долучайтеся до опитування, щоб допомогти нам зробити столицю стресостійкою", – розповіла Марина Хонда.

Результати опитування будуть представлені до Всесвітнього дня ментального здоровʼя, що відзначається 10 жовтня.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: