fbpx
Сьогодні
Фото 19:28 04 Жов 2023

Армія рф атакувала Нікополь: поранено 75-річну жінку

Сьогодні, 4 жовтня, російські війська обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області. Унаслідок ворожої атаки постраждала місцева жителька.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на главу Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"Російські нелюди знову тероризують Нікополь. Сьогодні по ньому цілили артилерією та дроном-камікадзе. Зранку та вдень – обстріли. А між цим – удар ворожим безпілотником", – повідомив Лисак.

Армія рф атакувала Нікополь

За його словами осколкове поранення отримала 75-річна жінка. Вона у лікарні в стані середньої тяжкості.

Також у місті понівечені 10 приватних будинків, декілька господарських споруд. Ще одна – зруйнована. Пошкоджені й об'єкт інфраструктури, авто та лінії електропередач. В інших районах області обійшлося без атак.

Армія рф атакувала Нікополь

Обстріли Нікополя та району Дніпропетровської області

Російські загарбники завдають ударів по населених пунктах Дніпропетровської області майже щодня. Найчастіше під атаку потрапляє Нікопольський район.

У ніч на 3 жовтня російські загарбники атакували Дніпропетровську область ракетою та безпілотниками, 13 дронів та крилату ракету вдалося збити, проте є і влучання у Павлограді.

Армія рф атакувала Нікополь

Нагадаємо, що напередодні над Дніпропетровщиною збили три російські безпілотники. Окупанти обстріляли склад компанії ДТЕК у регіоні, на якому зберігаються матеріали для опалювального сезону.

Окрім того, 2 жовтня війська рф актували Україну дронами-камікадзе та керованими авіабомбами, 4 дрони збили, але є і влучання.

Армія рф атакувала Нікополь

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: