fbpx
Сьогодні
11:44 26 Вер 2023

Rozmova розповість про ментальне здоров'я під час війни на другому благодійному вечорі сторітелінгу The Teller Night: у чому рішення

English version here

Стійкість та ментальні виклики: Rozmova хоче поговорити про ментальне здоров'я під час війни на другому благодійному вечорі сторітелінгу The Teller Night.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема? 

Це ок, коли не все ок.

Ментальна стійкість військових та цивільних та її збереження – один з головних викликів сьогодні.

Тому 28 вересня креативна агенція The Tellers Agency разом з платформою пошуку психотерапевтів Rozmova.me хочуть поговорити про ментальне здоров'я українців під час війни на благодійному вечорі сторітелінгу The Tellers Night #2.

Ментальне здоров'я Rozmova

Фото: The Teller Night

Цього разу вечір буде присвячений особистим історіям засновників суспільно важливих проєктів. Про стійкість та власні ментальні виклики, попри які вони створили власні проєкти, що наразі підтримують ментальне здоров'я українців.

Ментальне здоров'я Rozmova

Фото: The Teller Night

Яке рішення? 

Квиток на івент – це 100% донат, що відкриє доступ на івент, а головне — подарує 10-денний психологічний Repower діючим військовим медикам та волонтерам у Швеції. Зібрані кошти з квитків та аукціону допоможуть організувати 3-й заїзд програми інтенсивної психологічної реабілітації та відновити 100(!) українських героїв.

Ментальне здоров'я Rozmova

Фото: The Teller Night

Як це працює? 

Спікери, а точніше Tellers-и,  у форматі розмови-сторітелінгу поділяться моментами з життя, що мали вплив на них і підштовхнуть слухачів до власних змін. Ось які історії вас чекають:

  • Яна Сибіга, засновниця велнес-платформи Integralist та фітнес-студії Integral розповість про панічні атаки, CBD від тривожності, нетоксичну продуктивність та цілісність;
  • Дмитро Коваленко, засновник платформи пошуку психотерапевтів онлайн та офлайн Rozmova.me, розповість про вигорання, виклики та трансформації у ментальному здоровʼї, коли запускаєш свій проєкт під час війни;
  • Марина Садикова, засновниця програми ментального відновлення військових Repower розповість про ретрит, що усе змінив, заснування Repower та підтримку ментальної стійкості військових цивільними;
  • Анастасія Бакуліна, засновниця медіа Svidomi, розповість про життя з депресію, вигорання команди та публічний хейт.

Крім сеансу rozmova-сторітелінгу від фаундерів, ще в програмі

  • Інтерактивна зона самопідтримки;
  • аукціон з артефактами від спікерів та військових;
  • практикум від психотерапевтів Rozmova.me, із вправами для самозаспокоєння та зняття тривоги;
  • нетворкінг зі змінотворицями, напої та подарунки від партнерів.
Ментальне здоров'я Rozmova

Фото: The Teller Night

Місія The Tellers Night допомогти українському суспільству

  • підвищити ментальну стійкість; 
  • масштабувати людяність;
  • давати увагу та підтримку героям нашого часу;
  • розвивати культуру позитивного впливу й проактивної соціальної відповідальності. 
  • опікуватись ініціативами, що наблизить Україну до перемоги й відновлення.

Аби відвідати захід або просто підтримати збір на психологічну реабілітацію військових Repower зробіть донейт, який і є квитком.

Ментальне здоров'я Rozmova

Фото: The Teller Night

Нагадаємо, що сьогодні в Україні немає дитини, яка тією чи іншою мірою не зазнала б впливу війни. Пережитий стрес — якщо з ним не працювати — може спричинити проблеми з фізичним і ментальним здоровʼям.

Водночас діти мають високий потенціал до відновлення. Як активувати цей потенціал, розповідають експерти. Читайте докладніше у нашому матеріалі: "Як зберегти фізичне та ментальне здоров'я дитини під час війни: досвід провідних психологів".

Окрім того, у Київській області в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" провели семінар-тренінг "Ментальне здоров'я молоді".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: