fbpx
Сьогодні
13:01 25 Вер 2023

На Харківщині ворог намагався перейти кордон і облаштувати укріплення, - ДПСУ

Фото: ДПСУ

Прикордонники "Сталевого кордону" разом з бійцями ЗСУ в Куп'янському районі Харківської області витіснили російських окупантів за межі України.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби України.

Як повідомили у ДПСУ, будуючи лінію фортифікацій на російській стороні, загарбники проникнули на територію України та почали зводити укріплення поблизу кордону.

Однак наші розвідники вирахували час, коли на спостережному пункті та біля нього на українській території перебувало близько півтора десятка росіян.

Прикордонники спільно з бійцями однієї з танкових бригад спланували спільні заходи з витіснення ворога за межі державного кордону.

"Кількох загарбників ліквідували прикордонні снайпери, а коли вороги почали тікати з території України, наші захисники відкрили вогонь із танків та мінометів", – розповіли у ДПСУ.

Довідка

Зазначимо, що ворожі диверсанти періодично намагаються проникнути на підконтрольну Україні територію. Найчастіше такі випадки фіксують у Херсонській, Харківській Чернігівській та Сумській областях.

У середині липня у гирлі Дніпра Сили оборони знищили три диверсійно-розвідувальні групи ворога, зокрема знищено 11 окупантів, три човни.

Зокрема, 27 липня Сили оборони відбили атаку російських диверсантів у Сумській області.

Нещодавно, вночі 1 серпня, російська ДРГ намагалася прорватися на українську територію з боку Росії. Це сталося у Чернігівській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: