fbpx
Сьогодні
21:23 13 Вер 2023

У ГУР заявили, що росія навряд чи зможе відновити пошкоджені підводий човен і корабель

English version here

Російські великий десантний корабель «Ростов-на-Дону» та підводний човен після атаки Сил оборони на судноремонтний завод ім. Орджонікідзе в Севастополі відновленню не підлягають.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов у телемарафоні «Єдині новини», коментуючи ступінь ушкодження ворожих кораблів, пише Рубрика..

«Це значні ураження, і можна зараз говорити про те, що з великою ймовірністю – відновленню не підлягають. Так, сьогодні добрі новини – знищення і пошкодження великого десантного корабля ворожого «Ростов-на-Дону» проєкту 775, а також підводного човна, що дуже важливо – носія ракет «Калібр». Звичайно, це добрі новини для українських Сил безпеки і оборони, для українських громадян», – зазначив Юсов.

За його словами, багато кримчан "відверто і щиро" раділи від звуків удару по російських військових кораблях, адже "розуміли, що триває демілітаризація Криму" від російських загарбників.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, Україна застосувала британські крилаті ракети Storm Shadow для масштабного удару по штабу Чорноморського флоту Росії в окупованому Криму.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: