fbpx
Сьогодні
Фото 20:44 11 Вер 2023

В Україні розпочинає роботу новопризначений посол Британії

Фото: МЗС

Сьогодні, 11 вересня, новий посол Британії Мартін Гарріс розпочав роботу в Україні та вручив копії вірчих грамот в МЗС України.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на прес-службу МЗС.

«11 вересня заступник міністра закордонних справ України Євген Перебийніс прийняв копії вірчих грамот у новопризначеного посла Його Величності Короля Cполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мартіна Гарріса», – йдеться у повідомленні.

розпочинає роботу новопризначений посол Британії

Фото: МЗС

Євген Перебийніс привітав посла з початком його дипломатичної місії в Україні, висловивши сподівання, що його робота в нашій державі сприятиме подальшому поглибленню українсько-британських відносин.

розпочинає роботу новопризначений посол Британії

Фото: МЗС

Співрозмовники обговорили весь спектр питань співробітництва між Україною та Сполученим Королівством, обмінялися думками щодо конкретних кроків з поглиблення взаємодії в контексті курсу України на набуття членства в НАТО, а також реалізації міжнародних ініціатив на підтримку України.

розпочинає роботу новопризначений посол Британії

Фото: МЗС

Окрему увагу сторони приділили питанню посилення санкційного тиску на Росію та функціонуванню Чорноморського «зернового коридору» задля забезпечення глобальної продовольчої безпеки.

Заступник міністра подякував уряду і народу Великої Британії за вагому підтримку України та зміцнення обороноздатності нашої держави в контексті протидії російській агресії.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: