У так званій “лнр” підірвали Афанасьєвського, який очолював митницю “республіки”

У так званій "луганській народній республіці" співробітники Служба безпеки України підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював місцеву "митницю".

Про це повідомили NV джерела у правоохоронних органах.

Як зауважили в СБУ,це вони доклали зусиль для організації підриву так званого "очільника митниці "ЛНР".

Як зазначають, генерал-майон Афанасьєвський, за даними джерел, є агентом центрального апарату фсб. Його називають "фінансистом" ватажка "лнр" Леоніда Пасічника.

Співрозмовник розповів, що Афанасьєвського підірвали у власному помешканні. Він дістав множинні осколкові поранення голови, шиї, живота та перебуває у реанімації у важкому стані.

Як відомо, він "відмивав" кошти для фінансування збройних формувань, які воювали проти України. На Афанасьєвського накладені персональні санкції ЄС, Великої Британії, Канади, Швейцарії, Японії.

Нагадаємо, що 12 травня, у тимчасово захопленому Мелітополі під час вибуху зазнав поранень колаборант-високопосадовець, так званий "виконувач обов'язків заступника міністра будівництва" Запорізької області.

Окурім того, 2 червня голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що в районі окупованої Михайлівки підірвалися колаборанти.

Також, 3 квітня, у мережі поширили запис, зроблений мелітопольськими партизанами, в якому вони беруть на себе відповідальність за підрив автомобіля гауляйтера Якимівки.

Як писала Рубрика, 19 березня на окупованій території Херсонської області внаслідок підриву автомобіля було ліквідовано колаборанта, так званого командира взводу ППС (патрульно-постової служби) ОМВС Новокаховського міського відділу ГУ МВС.

Свіжі дописи

  • Новини

Зміцнюємо напрямки від Харківщини до півдня: Зеленський про ухвалення на Ставці важливих рішень

4 липня президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, яка була присвячена виробництву РЕБ… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

В Україні планує заборонити обіг одноразових пластикових виробів: у чому рішення

В Україні планують заборонити виробництво, ввезення, введення в обіг та розповсюдження цілої низки одноразових пластикових виробів:… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

Президент анонсував сильну безпекову угоду на саміті Північноатлантичного Альянсу

Під час саміту Північноатлантичного альянсу 9-11 липня Україна підпише ще одну безпекову угоду: вона вже… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

Війська рф атакували балістикою порт в Чорноморську: загинула 1 людина, ще 7 поранено

Російські загарбники завдали удару по цивільній портовій інфраструктурі міста Чорноморськ Одеської області, внаслідок чого загинула… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

Розмінування Чорного моря: з початку операції вже знищили шість мін

Туреччина, Болгарія та Румунія під час розмінування акваторії Чорного моря знищили шість мін та виявили… Читати більше

Thursday July 4th, 2024
  • Новини

Окупанти завдали удару по Новогродівці й Українську дронами та “Ураганами”: серед поранених – 5 неповнолітніх

Після обіду, 4 липня, російські загарбники завдали комбінованого удару по містах Новогродівка та Українськ Донецької… Читати більше

Thursday July 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.