fbpx
Сьогодні
10:11 05 Вер 2023

У так званій "лнр" підірвали Афанасьєвського, який очолював митницю "республіки"

У так званій "луганській народній республіці" співробітники Служба безпеки України підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював місцеву "митницю".

Про це повідомили NV джерела у правоохоронних органах.

Як зауважили в СБУ,це вони доклали зусиль для організації підриву так званого "очільника митниці "ЛНР".

Як зазначають, генерал-майон Афанасьєвський, за даними джерел, є агентом центрального апарату фсб. Його називають "фінансистом" ватажка "лнр" Леоніда Пасічника.

Співрозмовник розповів, що Афанасьєвського підірвали у власному помешканні. Він дістав множинні осколкові поранення голови, шиї, живота та перебуває у реанімації у важкому стані.

Як відомо, він "відмивав" кошти для фінансування збройних формувань, які воювали проти України. На Афанасьєвського накладені персональні санкції ЄС, Великої Британії, Канади, Швейцарії, Японії.

Нагадаємо, що 12 травня, у тимчасово захопленому Мелітополі під час вибуху зазнав поранень колаборант-високопосадовець, так званий "виконувач обов'язків заступника міністра будівництва" Запорізької області.

Окурім того, 2 червня голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що в районі окупованої Михайлівки підірвалися колаборанти.

Також, 3 квітня, у мережі поширили запис, зроблений мелітопольськими партизанами, в якому вони беруть на себе відповідальність за підрив автомобіля гауляйтера Якимівки.

Як писала Рубрика, 19 березня на окупованій території Херсонської області внаслідок підриву автомобіля було ліквідовано колаборанта, так званого командира взводу ППС (патрульно-постової служби) ОМВС Новокаховського міського відділу ГУ МВС.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: