fbpx
Сьогодні
11:25 05 Вер 2023

Рішення для перемоги: СКУ та Saint Javelin зібрали понад 100 тисяч доларів на аптечки для воїнів ЗСУ

English version here

Фото: СКУ

Ініціатива Світового конгресу українців UniteWithUkraine й українсько-канадська компанія Saint Javelin зібрали для Збройних сил України понад 103 тисячі доларів. За ці кошти буде закуплено високоякісне тактичне медобладнання для українських захисників і бойових медиків.

Про це йдеться на сайті СКУ, інформує Рубрика.

У чому проблема?

В Україні йде війна, йдуть важкі бої на фронтах. Багато воїнів гинуть, отримують поранення різного ступеня тяжкості. А індивідуальна аптечка значно збільшує можливості бійця в наданні самодопомоги. Така аптечка забезпечує термінову допомогу при двох основних причинах смерті на полі бою: сильної кровотечі та недостатності дихальних шляхів.

Кожна військова аптечка у складі ЗСУ кратно підвищує виживання наших воїнів.

Яке рішення?

Ініціатива Світового конгресу українців UniteWithUkraine та українсько-канадська компанія Saint Javelin зібрали для Збройних сил України понад 103 тисячі доларів, за які буде закуплено високоякісне тактичне медобладнання.

Як це працює?

"Ми хочемо подякувати всім, хто взяв участь у нашому розіграші й аукціоні. Незалежно від того, чи була ваша пожертва 1 доларом, чи 100, вона була цінною і це значний внесок у перемогу України", – зазначили в UniteWithUkraine.

Пожертви зібрали під час акції Independence Lifeline, присвяченій Дню Незалежності України.

Учасники благодійного аукціону робили ставку й отримували можливість виграти кавовий столик із труби Javelin, а за кожну пожертву – можливість виграти фігурку відлиту з використаних гільз.

"Ваша допомога матиме довгостроковий вплив. Завдяки вам Збройні Сили України матимуть доступ до високоякісних тактичних медичних засобів, які їм критично необхідні й дозволять врятувати життя багатьох людей", – підсумували в UniteWithUkraine.

Нагадаємо, у межах ініціативи Unite with Ukraine від Світового Конґресу Українців рятувальники нашої країни отримали 18 повнопривідних пікапів.

Також повідомлялось, що Світовий конгрес українців (СКУ) доставив у рамках своєї ініціативи Unite With Ukraine 15 екскаваторів JCB 3CX для Управління сил підтримки Командування Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: