fbpx
Сьогодні
09:37 05 Вер 2023

Партизани в окупованому Маріуполі та районі за літо знищили 21 російського загарбника

За минуле літо в тимчасово окупованому загарбниками Маріуполі та районі партизанами ліквідовано загалом 21 російського військового, зокрема шляхом отруєння.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко з посиланням на учасників маріупольського Спротиву, інформує Рубрика.

"Маріупольський Спротив підбив підсумки "Українського літа" в Маріуполі. З підтвердженням від російських ЗМІ та пабліків йдеться про ліквідацію загалом 21 російського військового на території Маріуполя та району, зокрема шляхом отруєння", – написав Андрющенко.

Він зазначив, що якщо додати до рахунку загиблих та поранених в двократній "бавовні" в селищі Юр'ївка, то загальний рахунок "хороших" загиблих росіян піде на декілька сотень.

Як повідомлялося, у середині серпня цьогоріч українські військові влучили у табір російських загарбників у селищі Юр'ївка на узбережжі Азовського моря. У результаті – десятки постраждалих росіян відвезли до лікарень у Маріуполь та Донецьк.

Що відомо про Маріуполь під окупацією

Як відомо, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф.

Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів, тут так і немає нормального постачання електрики, води, газу. Окрім того, загарбники зносять пошкоджені ними будинки, щоб приховати сліди своїх злочинів.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Маріуполі загарбники почали викидати з уцілілих квартир законних власників, якщо вони не мають змоги підтвердити агресорам право власності документами.

Окрім того, на "лояльність до України"почали перевіряти в тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники українських дітей.

Після перевірки на причетність до партизанського руху, з дітьми проводять "профілактичні бесіди" на яких вимагають повідомляти про "ненадійних товаришів".

Також, ЦНС заявив, що у Маріуполі окупанти почали створювати "філіал" Чорноморського флоту.

Своєю чергою, перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк заявив, що героїчний захист Маріуполя врятував весь південь України від захоплення російськими окупаційними військами.

Нагадаємо, Франція візьме участь у розвитку прибережних зон Маріуполя після звільнення міста від окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: