Ескулаб запускає благодійну програму аналізів “Check-UP за донат”, щоб виготовляти сухі супи для захисників

У медичній лабораторії Ескулаб українці можуть здати програму з популярних аналізів "Check-UP за донат", всі отримані кошти спрямують на виготовлення сухих супів та каш для військових.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

У військових на передовій не завжди є можливість розташувати польову кухню, тому їжу доводиться передавати з інших місць. Гарячу їжу доставляти досить проблематично. У тих локаціях, де є кухня часу на приготування повноцінного обіду чи сніданку може не бути. Таке харчування пов'язане з близькістю до лінії фронту і ризиками обстрілів.

Яке рішення?

Для того аби захисники мали можливість у будь-якому місці приготувати ситну, поживну і збалансовану їжу медична лабораторія Ескулаб заснувала благодійний фонд, який виготовляє суху їжу: "Файний борщ", "Файну зупку", "Файний сніданок" та енергетичні батончики.

З одного 700-грамового пакету сухої їжі за 30-40 хвилин у польових умовах можна приготувати до 10 літрів готової страви, а це 20 повноцінних порцій. Поживність енергетичних батончиків 800 ккал, що може замінити один прийом їжі.


Щоб стимулювати українців піклуватись про власне здоров'я і мати можливість виготовляти суху їжу в зимовий період, лабораторія запустила благодійну програму аналізів "Check-UP за донат". Всі кошти з якої будуть спрямовані на виготовлення сухої їжі. Програма включає найважливіші лабораторні аналізи, для перевірки загального стану організму: загальний аналіз крові, тиреотропний гормон, глюкозу та 6 показників для обстеження печінки. Один "Check-UP за донат" — це 30 смачних обідів

Як це працює?

Благодійна програма аналізів "Check-UP за донат" стартувала у серпні і триватиме до кінця 2023 року. Протягом цього періоду кожен охочий зможе долучитися. Придбати "Check-UP за донат" можна на сайті лабораторії, або в будь-якому відділенні Ескулаб в 9 областях України, а саме: Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській, Волинській та м.Київ.

Завдяки цій ініціативі українці зможуть перевірити своє здоров'я та допоможуть придбати необхідні продукти для виготовлення сухої їжі. Крім того, здаючи програму аналізів "Check-UP за донат" кожен отримає пін-овоч у винагороду за допомогу захисникам. Овочевий набір з п'яти різних пінів можна обміняти на подарунковий сертифікат номіналом 1000 грн на аналізи.

Благодійний фонд лабораторії Ескулаб вже передав на передову майже 2 мільйони порцій: "Файного борщу", "Файних зупок", "Файних сніданків" та енергетичних батончиків. Ескулаб має дві мети: аби українська нація була здоровою, і щоби наші воїни були сильними та непереможними.

Нагадаємо, раніше "Рубрика" вже писала про проєкт "В'язані речі для воїнів". Про те, як розвинулася його діяльність з того часу, які наразі нагальні потреби у наших захисників та до чого тут "Волонтерське дерево".

Свіжі дописи

  • Новини

Сполучені Штати готують новий пакет військової допомоги для України, який оголосять найближчими днями

Помічник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван заявив, що його країна готує новий… Читати більше

Monday May 13th, 2024
  • Новини

ЮНІСЕФ: у середньому щодня дві дитини стають жертвами війни в Україні, майже 2 тисячі – загинули або поранені

Щонайменше 1993 дитини в Україні були вбиті або поранені з початку повномасштабного вторгнення рф 24 лютого… Читати більше

Monday May 13th, 2024
  • Новини

У зв’язку з обстрілами окупантів у двох населених пунктах Сумської області оголосили евакуацію

У Сумській області почали проводити евакуацію з міст Білопілля та Ворожба. Це пов'язано з російськими… Читати більше

Monday May 13th, 2024
  • Новини

З російської окупації на Україну повернули ще 9 дітей разом з родинами

Благодійна організація Save Ukraine повернула з російської окупації ще дев’ятьох українських дітей разом з їхніми… Читати більше

Monday May 13th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Харківському напрямку ворог збільшив кількість атак, за добу на фронті зафіксовано близько 140 боєзіткнень

Між Силами оборони України та російськими військами протягом доби відбулися близько 140 бойових зіткнень. Також… Читати більше

Monday May 13th, 2024
  • Новини

Винищувачі F-16 будуть в Україні протягом місяця, – прем’єр-міністерка Данії

Винищувачі F-16, які Данія передає Україні, будуть у розпорядженні Повітряних сил ЗСУ протягом місяця. Про… Читати більше

Monday May 13th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.