fbpx
Сьогодні
Фото 09:25 28 Сер 2023

На Полтавщині росіяни атакували промисловий обʼєкт, - є загиблі та поранені

English version here

[ua]Фото: t.me/ermakaPhoto: t.me/ermaka

У Полтавській області в ніч на понеділок, 28 серпня, через російську атаку загинули двоє людей. Ще двоє – поранені, ще двох людей шукають.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на повідомлення голови Полтавської ОВА Дмитра Луніна.

"Унаслідок ворожої атаки двоє людей загинуло, двоє людей доставлені в лікарню з незначними ушкодженнями", – розповів він.

Крім того, за даними очільника ОВА, про місцезнаходження ще двох людей наразі невідомо.

"Тривають пошукові роботи та розбір завалів. Також повністю зруйновано виробничий цех", – додав Лунін.

Кількість постраждалих через обстріл Полтавської області збільшилася до 5 людей.

Як розповів голова ОП Андрій Єрмак, росіяни завдали ракетного удару по селищу Гоголеве, Миргородського району Полтавської області.

"Унаслідок вибуху виникло загоряння приміщення олійниці. Наразі відомо про загибель двох людей та 5 постраждалих. Люди працювали в нічну зміну", – зазначив він у своєму Telegram-каналі.

Фото: t.me/ermaka

Ворожий обстріл України 28 серпня

На ранок понеділка, 28 серпня, у низці областей України було оголошено повітряну тривогу. Військові попередили, що зафіксовано ракетну небезпеку, зокрема можливі пуски крилатих ракет типу "Калібр" з акваторії Чорного моря. Незабаром тривога поширилась і на захід України.

Пізніше стало відомо, що під час ракетного удару по Україні в Полтавській області є руйнування промислового об'єкта, а в Кривому Розі є влучання у приватні будинки.

Нагадаємо, що у ніч на 27 серпня по всій країні пролунала масштабна повітряна тривога, ворог запустив крилаті ракети і у напрямку столиці: всі ворожі цілі були збиті силами протиповітряної оборони.

В українському небі ППО збила 4 повітряні цілі. Як повідомили повітряники, крилаті ракети були випущені із 5 літаків стратегічної авіації з повітряного простору рф в районі Енгельса.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: