fbpx
Сьогодні
18:57 16 Сер 2023

Юсов закликав росіян уникати поїздок Кримським мостом, адже це дуже небезпечний об’єкт

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов закликав уникати поїздок Кримським мостом.

Про це він сказав в ефірі телемараформу "Єдині новини".

"Якщо ми говоримо про цю конструкцію, яку росіяни називають Кримським мостом, то від самого початку, від проєктування й реалізації, (вона) містить у собі дуже серйозні хиби, дуже небезпечна конструкція. А після повномасштабного вторгнення – стає ще небезпечнішою. Це саме військова артерія, яка використовується для перекидання ворожих сил і засобів, щоб убивати українців. Це означає, що навіть цивільним росіянам слід уникати користування цим дуже небезпечним об'єктом. Тим більше, що він там незаконно стоїть, а значить, що стояти не повинен", – сказав Юсов.

"Він (Кримський міст —ред.) погано себе почуває. Здоров'я вже не те, що було. І немає якихось підстав, що його здоров'я сильно покращиться. Швидше за все, буде навпаки", — додав представник ГУР, коментуючи поточний стан мосту.

Крім того, партизани виявили засоби протиповітряної оборони російський військ біля Кримського мосту, які знаходяться на в'їзді до Криму з боку Тамані у РФ.

https://t.me/atesh_ua/1547

"Агент руху "АТЕШ" доповідає, що виявив засоби ППО та машини для створення димової машини "ТДА-3″, що прикривають Кримський міст", – йдеться у повідомленні.

"Ці дими були використані для відбиття атаки на міст 12 серпня. Тоді й приховали процедури оборони мосту та місця розташування засобів ППО", – пишуть партизани.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: