fbpx
Сьогодні
Відео 14:37 16 Сер 2023

Imagine Dragons під час виступу у Варшаві запросив на сцену 14-річного українця - героя їх кліпу

Фото: UNITED24

Соліст американського музичного гурту Imagine Dragons під час виступу у столиці Польщі Варшаві запросив на сцену героя свого кліпу – 14-річного Сашка з Новогригорівки Миколаївської області.

Про це пише Рубрика, посилаючись на UNITED24.

Як повідомили в ініціативі UNITED24, підліток з України вийшов на сцену до музичних виконавців та розгорнув український прапор під багатотисячні оплески.

Пізніше Сашко зізнався, що коли виходив на сцену, то сильно хвилювався. Проте, коли тримав прапор разом з фронтменом Деном Рейнольдсом і Таєм Арнольдом, вже відчував спокій.

"Люди борються за свободу, за свої оселі, люди борються за свою країну, за свої міста і села", наголосив соліст гурту зі сцени перед тим, як запросити юного українця.

Співак також запропонував слухачам підтримати Сашка оплесками та виконав композицію спеціально для підлітка з України.

Нагадаємо, Imagine Dragons представив кліп, де Сашко є героєм кліпу Crushed. Відеоролик зняли в Україні у 2022 році, де використали кадри, які зняли на Миколаївщині, безпосередньо у рідному селі Сашка – у Новогригорівці, під час повномасштабного вторгнення.

На момент зйомок село була зовсім близько до лінії фронту.

Згодом сім'я підлітка виїхала, оскільки будинок Саші були зруйнували мінометні обстріли росіян.

У кліпі показали 14-річного Сашка, село якого знаходилося під російською окупацією протягом п'яти місяців, а тепер "у ньому нічого не залишилося". Саші вдалося вижити під час бомбардувань, оскільки він переховувався у сховищі, а його сусіди не вижили. 

Відеороботу презентували 10 травня на YouTube.

Як ми писали, водночас учасники гурту Imagine Dragons є амбасадорами кампанії United24. Вони допомагають збирати гроші на підтримку українців, які постраждали від російської агресії.

Як зазначили, музиканти просуватимуть напрям "Медична допомога".

Перший проект, який гурт Imagine Dragons підтримала в межах співпраці, – це збір коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги, запущений з ініціативи Олени Зеленської для збереження життя тисяч людей.

Рубрика:
Події Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: