fbpx
Сьогодні
13:12 07 Сер 2023

Проукраїнські хакери зламали сайт Московського БТІ: в СБУ тепер є дані про майно чиновників рф

Сайт МосміськБТІ, яки й містить дані про нерухомість та її власників в Москві та Московській області, зламали проукраїнські хакери. Всі дані росіян передали Силам оборони України.

Про це стало відомо з повідомлення на сайті сервісу, повідомляє Радіо Свобода.

"Інформація про держслужбовців, політиків, військових та представників спецслужб, які підтримують війну з Україною, передані силам оборони України", – йдеться у повідомленні хакерів на сайті.

Повідомлення про злам сайту з'явилось в ніч на 7 серпня, на 9:20 за київським часом наслідки атаки все ще не усунули.

Довідка

Московське міське бюро технічної інвентаризації – це державна організація, яка містить інформацію про нерухомість та будівлі міста. Зокрема, плани будівель, технічні паспорти, відомості про зношування, інформація про комунікації та інші документи.

Як стверджується в повідомленні на сайті, за атаку відповідальне угруповання "sudo rm -RF".

Нагадуємо, хакери зламали низку російський сайтів та опублікували там банери на підтримку контрнаступу Збройних Сил України, зокрема "ліг" сайт московського провайдера АО "Інфотел". А в окупованому Криму показали анонс контрнаступу ЗСУ.

Також повідомлялось, що  російській федерації іжевський завод "Донвард – Гідравлічні системи", що виробляє комплектуючі для бронетехніки рф зазнав масштабної кібератаки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: