Українці розробили сервіс для підвищення ефективності мітингів: у чому рішення

Інструмент Naratta для полегшення проведення зустрічей в Google Meet створили українські стартапери Данило Ляховецький та Ілля Зубков. Він об'єднує адженди, нотатки та фоллоу-апи в одному місці.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Одесити Данило Ляховецький та Ілля Зубков в розпал війни в Україні вирішили виправити проблему неефективних зустрічей у компаніях по всьому світу. Хлопці зустрічались із цією проблемою на своїх роботах, і були впевнені, що ця проблема бентежить не тільки їх.

Яке рішення?

Так з'явився продукт Naratta, що вже пройшов декілька ітерацій і зараз являє собою зручне браузерне розширення, що допомагає команді разом співпрацювати над аджендою зустрічі, контролювати свій час, писати нотатки та відправляти фоллоу-апи в один клік, не покидаючи інші корпоративні програми такі як Google Calendar та Google Meet.

Як це працює?

"Це допомагає організатором мітингів та їхнім командам більш продуктивно і структуровано підходити до зустрічей, заощаджує час та зберігає енергію", — розповіли розробники.

Команда планує розвивати Naratta, додаючи нові можливості з AI — такі як транскрибація і сумаризація зустрічей, складання порядку денного на основі ШІ та створення віртуального АІ-фасилітатора зустрічей як заміну людині, що повністю розв'яже проблему дезорганізованих мітингів.

"У нас грандіозна ціль — виправити проблему неефективних зустрічей по всьому світу й побудувати АІ, який буде ідеальним організатором і модератором зустрічей, що зекономить світу десятки мільярдів доларів щороку", — ділиться планами Данило.

Нагадаємо, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що українська військова система Delta пройшла тести НАТО та готова інтегрувати західну техніку, зокрема, винищувачі F-16.

Також ми повідомляли, що на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" представники Естонії та Люксембургу підтримали ідею створення "ІТ-коаліції".

Свіжі дописи

  • Новини

Канада виділить 55,7 млн доларів на ініціативу Німеччини щодо посилення української ППО

Міністр оборони Канади Білл Блер у п’ятницю оголосив, що країна виділяє 76 млн канадських доларів… Читати більше

Friday May 10th, 2024
  • Новини

США підтвердили виділення військової допомоги Україні на 400 млн доларів

Сполучені Штати Америки нададуть Україні озброєння у рамках нового пакету військової допомоги на 400 мільйонів… Читати більше

Friday May 10th, 2024
  • Новини

У квітні внаслідок російської агресії в Україні загинули щонайменше 129 мирних жителів, 574 – поранені, – ООН

За даними Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, у квітні внаслідок бойових дій… Читати більше

Friday May 10th, 2024
  • Новини

Завдяки успішній операції ГУР з окупованої території вдалося повернути двох українських десантників

Завдяки успішній операції ГУР спільно з МВС під назвою «Прапор» російський військовий вивів із окупованої… Читати більше

Friday May 10th, 2024
  • Новини

У Києві затримали ділків, які пропонували полковнику Служби безпеки 1 млн доларів хабаря

Співробітники Головного управління внутрішньої безпеки та слідчі СБУ затримали у Києві ділків, які пропонували 1… Читати більше

Friday May 10th, 2024
  • Новини

На кордоні з Румунією запускають “еЧергу” для автобусів

На кордоні України та Румунії запускають єЧергу для автобусів. Вона запрацює на чотирьох пунктах пропуску.… Читати більше

Friday May 10th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.