fbpx
Сьогодні
Відео 17:41 30 Лип 2023

Війна повертається на територію росії, це неминучий процес, - Зеленський

English version here

Фото: ОП

Війна, розв'язана російськими загарбниками в Україні, починає переходити на територію країни-агресора. Це природний і неминучий процес.

Про це заявив президент Володимир Зеленський, пише Рубрика з посиланням на його відеозвернення.

Як наголосив глава держави, російська агресія зазнала банкрутства на полі бою в Україні.

"Сьогодні вже 522 день як триває так звана "спеціальна воєнна операція", яку російське керівництво розраховувало на тиждень-два. Україна стає міцнішою. Поступово війна повертається на територію Росії. До її символічних центрів та військових баз. Це неминучий, природний та абсолютно справедливий процес", – сказав він.

Водночас Зеленський попередив, що взимку росіяни можуть знову вдатися до енергетичного терору.

"Маємо бути свідомі, що як минулого року, так і цієї зими російські терористи можуть бити по нашій енергетиці, по критичних об'єктах", – додав президент.

Удари на території росії

Нагадаємо, сьогодні невідомі безпілотники атакували центр москви. Зокрема, один з безпілотників влучив у башту комплексу Москва-сіті, де розміщувалися офіси декількох міністерств рф.

Ще одна атака безпілотників на москву сталася декількома днями раніше. Тоді мер російського міста заявляв, що руйнувань та постраждалих немає, а безпілотник нібито збили сили ППО.

Окрім москви, під удар потрапив і Таганрог. Днями в центр російського міста влучила невідома ракета. росіяни, звісно ж, звинуватили в обстрілі Україну.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: