fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:26 26 Лип 2023

За пів року 2023 корпорація "АТБ" сплатила податків та зборів на загальну суму в понад 12 млрд грн

Стабільно високі темпи нарощування бюджетних платежів корпорація «АТБ» тримає вже багато років поспіль

За результатами роботи у першому півріччі 2023 року підприємствами групи компаній «АТБ» було сплачено податків та зборів, включаючи митні платежі та ЄСВ, на загальну суму 12,01 мільярда гривень. Сьогодні це надважливий та вагомий внесок в економіку України та нашу спільну перемогу!

Протягом шести місяців поточного року до державного бюджету країни було перераховано 8,09 мільярдів гривень (проти 6,65 мільярда гривень за перше півріччя 2022-го), до місцевих бюджетів сплачено 2,8 мільярда гривень, до цільових фондів – 1,12 мільярда гривень. Минулого року аналогічний період компанія завершила з фінансовим результатом у 9,79 мільярда гривень. Отже, цей показник зріс на понад два мільярди гривень (2,22 мільярда гривень) попри складний стан в економіці країни та війну. Стабільно високі темпи нарощування бюджетних платежів корпорація «АТБ» тримає вже багато років поспіль.

Довідка: корпорація «АТБ» – об'єднання великих українських підприємств, що здійснюють свою діяльність у таких сферах бізнесу, як роздрібна торгівля, управління активами, виробництво і продаж продуктів, товарів першої необхідності, надання послуг у сфері спорту та відпочинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: