В окупованому Криму безпілотники влучили у склад боєприпасів

У ніч на 24 липня безпілотники влучили у склад боєприпасів російських загарбників у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму.

Про атаку безпілотників на півострові повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграмі.

"Сьогодні вночі безпілотники атакували столицю орків та Крим. РЕБ та ПВО все менш здатні захищати небо окупантів. Щоб там не відбувалося, але цього буде більше", – написав він.

У свою чергу так званий глава окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов заявив у Телеграмі, що дрони влучили в склад боєприпасів у Джанкойському районі. За його словами, в небі над Кримом силами російської ППО начебто було збито і подавлено засобами РЕБ 11 БПЛА.

"Відбулося попадання в склад боєприпасів у Джанкойському районі. Також уламками БПЛА пошкоджений приватний будинок у Кіровському районі", – йдеться у дописі.

Радник голови Одеської ОВА Сергій Братчук розповів у Телеграмі, що окупаційна влада в Криму інформує, що призупинено рух на залізниці у Джанкойському районі та на трасі Джанкой-Сімферополь.

За інформацією Телеграм-каналу Кримський вітер, деякі джерела повідомляють, що по складу боєприпасів поблизу селища Вольний ударили три ракети, а не БПЛА, після чого почалася пожежа.

Зазначається також, що із Красногвардійського району повідомляють про два вибухи. Телеграм-канал «Кримський вітер», посилаючись на підписників, повідомляє, що в Красногвардійському районі чути сильну детонацію.

"У селі Донське Сімферопольського районі також чули потужні вибухи з інтервалом у 10 хвилин", – пише "Кримський вітер".

Згодом колаборант Аксьонов заявив, що прийнято рішення про евакуацію сіл у радіусі 5 км від місця НП у Джанкойському районі в місця тимчасового розміщення. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Це вже третя евакуація у Криму за останні 5 діб.

Довідка

Близько 23:30 23 липня над Гагарінським районом Севастополя помітили близько 10 безпілотників. Місцеві повідомляли, що дрони були майже безшумними.

Свіжі дописи

  • Новини

Окупанти двічі били “Іскандером” по базі відпочинку в Малоданилівській громаді: зросла кількість жертв та поранених

Унаслідок ворожого удару 19 травня по Малоданилівській громаді Харківського району зросла кількість загиблих до 5… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

На базі Кінологічного центру столичній поліції запрацює дитячий гурток: у чому рішення

У Києві незабаром розпочне свою роботу дитячий гурток “Юний кінолог”, який функціонуватиме на базі Кінологічного… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Безпілотники СБУ атакували вночі російський аеродром “Кущевська”, де знаходяться десятки літаків

Українські оборонці та спецслужбовці вночі 19 травня атакували військовий аеродром "Кущевська" та Слов’янський нафтопереробний завод,… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Наслідки удару по Малоданилівській громаді на Харківщині: 4 загиблих та 8 поранених

Уранці 19 травня у Харківському районі пролунали вибухи, внаслідок ворожого удару по Малоданилівській громаді 4… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

У Генштабі розповіли про обстановку на Харківському напрямку: ситуація змінилась

На Харківському напрямку російські війська знизили свою активність до нуля: водночас ЗСУ завдали ворогові значних… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Війська рф завдали удару по Харківському району: відомо про вісім постраждалих

Вранці 19 травня у Харкові пролунали потужні вибухи, внаслідок ворожого удару по району: є постраждалі… Читати більше

Sunday May 19th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.