fbpx
Сьогодні
15:13 20 Лип 2023

На Донеччині ліквідували російського воєнкора, відомого скандалом з секс-іграшками

Фото скриншот відео

У Донецькій області під Красногорівкою ліквідували російського пропагандиста, автора каналу "Міша на Донбасі" Михайла Лучина.

Про це повідомляють російські пропагандистські та провоєнні Telegram-канали, цитує Рубрика.

"Мишко загинув сьогодні о 3:00 під Красногорівкою, в результаті контратаки 79-ї окремої десантно-штурмової бригади", – йдеться в одному з повідомлень.

В базі "Миротворець" повідомляється, що Лучин був військовослужбовцем армії РФ і оператором БПЛА. "Засвітив використання армією окупантів хімічної зброї, а саме скидання гранати до-51 з дрона на українські позиції. Заробляє на життя продажем дронів, одержуваних в Донецьку нібито на потреби армії окупантів", – йдеться в повідомленні.

Довідка про скандал з Лучиним

Нагадаємо, в квітні стало відомо про хакерський злом аккаунта пропагандиста на AliExpress.

Повідомлялося, що Лучин зібрав 25 тисяч доларів на закупівлю безпілотних літальних апаратів для загарбників і оформив замовлення на сайті. Хакери зламали його аккаунт і замінили в замовленні дрони на фалоімітатори і страпони.

У своєму Telegram-каналі пропагандист писав про плани по захопленню України, знімав знищені міста, а також називав українців "росіянами, що оскотинилися".

Нагадаємо, в російському Краснодарі ліквідували командира підводного човна "Краснодар" Сергія Ржицького, причетного до ракетних обстрілів України.

Також Рубрика повідомляла, що у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області в ніч на 11 липня, сталося влучання у готель, де могло жити російське військове керівництво: він практично знищений.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: