fbpx
Сьогодні
Відео 20:27 16 Лип 2023

У російському Брянську знову загорівся військовий госпіталь: ймовірно атакував дрон

У російській федерації в місті Брянськ знову загорівся військовий госпіталь, який будують для загарбників. росіяни припускають, що одною із причин нового загоряння могла стати атака БпЛА.

Про це пише російський пропагандистський ресурс Mash. Кадри пожежі публікують місцеві Telegram-канали.

Офіційно російська влада пожежу ще не коментувала.

Як написав пропагандистський ресурс "РИА Новости" з посиланням на місцеву владу, у госпіталі буцімто горіло будівельне сміття, яке загасили, мовляв, до прибуття пожежників.

Нагадаємо, що перший раз цей госпіталь для окупантів горів 18 червня. Як писали у каналі Mash, пожежа сталася у будівлі у Володарському районі Брянська. Однією з можливих причин пожежі там назвали диверсію. А також стверджували, що відкрите горіння ліквідоване, горіло бітумне покриття на покрівлі. Постраждалих немає.

Представники екстрених служб тоді заявили в коментарі TACC, що пожежа нібито сталася на будівельному майданчику військового шпиталю. За попередньою інформацією, спалах відбувся під час заливання бітумом плит.

Довідка

У росії останнім часом дуже часто трапляється бавовна. Так 2 липня у Краснодарському краї російської федерації стався вибух поблизу військового аеродрому. На місці вибуху утворилася величезна воронка.

А 20 червня, у місті Котовську Тамбовської області російської федерації стався вибух на пороховому заводі. Після вибуху в приміщенні почалася пожежа.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: