fbpx
Сьогодні
Фото, відео 22:10 13 Лип 2023

"Тут живуть воєнні злочинці рф": у Луганську проукраїнські активісти показали місцезнаходження росіян

Фото: Жовта Стрічка

У готелі "Дружба", що розташований в тимчасово окупованому Луганську, живуть російські воєнні злочинці та організатори так званих "виборів" та "референдумів".

Про це повідомляє Рух спротиву на ТОТ "Жовта стрічка", пише Рубрика.

За інформацією руху, у готелі живуть переважно російські заслані чиновники та організатори так званих "виборів". Також у готелі злочинці мають власну цілодобову охорону.

Луганськ, Жовта стрічка

Фото: Жовта Стрічка

Активісти закликають поширити інформацію щодо їхнього місцезнаходження в готелі.

Готель знаходиться за адресою: Луганськ, вул. Павла Сороки 16А, готель "Дружба".

Луганськ, Жовта стрічка

Фото: Жовта Стрічка

Водночас у своєму відеозверненні координатор луганського осередку руху "Жовта Стрічка" зазначив, що Рух не закликає виходити на мітинги або протести. Адже це може зараз бути небезпечно, але просить поширювати інформацію стосовно готелю "Дружба".

Луганськ, Жовта стрічка

Фото: Жовта Стрічка

"Зробімо рашистів відомими, робіть репости, розвішуйте постери в Луганську, нехай всі знають де живуть рашисти", зазначають у повідомленні.

Луганськ, Жовта стрічка

Фото: Жовта Стрічка

До речі, за останній тиждень у Луганську за останній тиждень до Руху спротиву приєднались понад 30 нових активістів, які змогли розвішати 120 постерів та намалювати 20 графіті.

"Ви повинні знати, що в Луганську дуже чекають на ЗСУ! З кожною успішною бавовною луганчани усміхаються, бо знають, що наступає час деокупації", наголосили у дописі.

Раніше стало відомо, що в окупованому Луганську росіяни організували патрулі, які зривають постери "Жовтої стрічки".

Луганськ, Жовта стрічка

Фото: Жовта Стрічка

Що відомо про рух "Жовта стрічка"

"Жовта стрічка" — рух громадського спротиву на тимчасово окупованих територіях України, створений у квітні 2022 року після російського військового вторгнення. Метою руху є інформаційний опір російським окупантам.

Він виник у квітні 2022 року на тимчасово окупованих росією територіях. 25 квітня на каналі у Telegram координатори руху закликали жителів чіпляти прапори України та жовті стрічки на вулицях і в людних місцях. Того ж дня у тимчасово окупованому Херсоні з'явилися жовті стрічки.

27 березня минулого року в Херсоні "Жовта стрічка" провела мирну акцію "Херсон — це Україна". На вулиці міста вийшло близько 500 осіб, четверо з них зазнали поранень.

Також, 27 березня у Каховці на Херсонщині люди також вчергове вийшли на мирну акцію протесту проти російських загарбників.

Згодом жовті стрічки почали з'являтися в Олешках, Мелітополі, Новій Каховці, Бердянську, Ялті, Сімферополі, Керчі, Саках, Донецьку, Луганську, Генічеську, Алушті та інших містах і селах тимчасово окупованих територій.

Нагадаємо, що 26 лютого, у День спротиву окупації Криму, кримський осередок руху спротиву "Жовта стрічка" розпочав безстрокову акцію "Наближається час свободи".

Нещодавно рух "Жовта стрічка" закликав жителів окупованих територій блокувати та ігнорувати "так звані" вибори.

Зараз Луганська область є місцем активних бойових дій у ході російсько-української війни з 2014 року. Обласний центр Луганськ окупували загарбники невизнаної, так званої "лнр".

На цей час центральні міста Луганщини – Сєвєродонецьк та Лисичанськ, зазнали руйнації та окуповані військовими рф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: