fbpx
Сьогодні
Фото 12:10 13 Лип 2023

Пожежа в Подільському районі столиці, де загинув чоловік, була побутового характеру

Фото: ДСНС

Сьогодні вночі, 13 липня, в Києві в Подільському районі під час гасіння пожежі побутового характеру в квартирі виявили тіло чоловіка без ознак життя.

Як пише Рубрика, про це Міністерство внутрішніх справ повідомляє в Телеграмі.

"13 липня о 02:19 у Подільському районі Києва виникла пожежа побутового характеру за адресою просп. Правди, 78. Займання виникло в одній із квартир на 9 поверсі, 9-поверхового житлового будинку", – ідеться в повідомленні МВС у телеграм-каналі в четвер.

Як повідомляється, о 02:52 пожежу було локалізовано на площі 20 кв. м, а о 03:06 – ліквідовано.

"Під час гасіння було виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Причину пожежі встановлюють правоохоронці", – інформує ДСНС.

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Довідка

Як інформує Рубрика, сьогодні вночі ворог атакував Україну "Калібрами", "Шахедами"та балістикою: ППО знищила 22 цілі.

У Києві вночі, внаслідок атаки рф, у 4 районах зафіксовано падіння уламків дронів, є постраждалі.

"Вночі 13 червня ворог здійснив чергову атаку на Київ. Попередньо падіння уламків зафіксовано у 4 районах столиці.

За однією адресою рятувальники ліквідовували пожежу на балконі 5 поверху 16-поверхового житлового будинку. Внаслідок події було травмовано 2 людей (отруєння продуктами горіння), від госпіталізації вони відмовилися. Крім того, за даною адресою було врятовано та виведено на безпечну відстань 1 особу.

За іншою адресою у 25-поверховому житловому будинку на рівні 25 поверху сталося пошкодження фасаду будівлі без послідуючого горіння. До прибуття рятувальників на місці було виявлено 2-х потерпілих з осколковими пораненнями, їх було госпіталізовано до медичного закладу.

Ще за однією адресою сталося загоряння в 1-поверховій недіючій будівлі з розповсюдженням на дах на загальній площі 20 кв. м. Пожежу вогнеборці оперативно ліквідували.

Крім того, ліквідовували загоряння уламків на зеленій зоні прибудинкової території.

За іншими адресами пожеж не було", – повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Близько 10 російських безпілотників, які вночі 13 липня атакували столицю, Сили повітряної оборони України виявили і збили. Посол Британії Мелінда Сіммонс розповіла, що також не мала спокійного сну через нічну атаку дронів на Київ та подякувала повітряникам.

Нагадаємо, що у ніч на 11 липня російсько-окупаційні війська також атакували столицю дронами іранського виробництва, усі повітряні цілі було знищено протиповітряною обороною.

 

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: