fbpx
Сьогодні
Фото 08:15 13 Лип 2023

Нічна атака БпЛА на Київ: у 4 районах зафіксовано падіння уламків, є постраждалі

English version here

Фото: КМВА

У Києві зафіксовано падіння уламків російських дронів в Солом'янському, Шевченківському, Дарницькому і Подільському районах, збитих силами протиповітряної оборони. Є руйнування, постраждали 4 людини, 2 з них – госпіталізовано.

Як пише Рубрика, про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram, мер Києва Віталій Кличко у Telegram, Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Telegram.

"Внаслідок повітряної атаки на Київ станом на 01:39 в Солом'янському районі столиці зафіксовано ймовірне падіння уламків", – раніше повідомили в КМВА.

Також внаслідок повітряної атаки на Київ зафіксовано ймовірне падіння уламків:

  • в Шевченківському р-ні на 5-й поверх багатоповерхового житлового будинку;
  • в Дарницькому р-ні, попередньо на технічний поверх багатоповерхового житлового будинку.

У КМВА повідомили, що інформація про пошкодження і постраждалих уточнюється, на місця падіння уламків виїхали екстрені служби.

За даними Кличка, через вибухи в столиці зафіксовані виклики екстрених служб у Соломʼянському, Шевченківському, Подільському та Дарницькому районах.

"У Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків, сталося руйнування фасаду житлового будинку на рівні технічного поверху. Попередньо, є травмовані.

У Шевченківському районі – загоряння на балконі багатоквартирного будинку. Всі служби працюють на місцях", – уточнив міський голова.

За інформацією КМВА, падіння уламків також зафіксовано у Подільському районі столиці.

"Попередньо є загорання в окремо розташованій складській будівлі на площі 20 м. кв. Інформація уточнюється", – повідомили в адміністрації.

"Двох постраждалих госпіталізували в Дарницькому районі столиці. Ще двом у Шевченківському районі надали допомогу на місці", – повідомив мер Києва.

Також Кличко повідомив, що у Подільському районі Києва під час гасіння загоряння в багатоквартирному житловому будинку виявили тіло загиблого. При цьому мер не уточнив, чи стала причиною пожежі повітряна атака росіян.

Вночі 13 липня у Києві і Київській області працювала ППО – відбивала атаку ворожих безпілотників.

Фото: КМВА

Фото: КМВА

А Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила:

"Вночі 13 червня ворог здійснив чергову атаку на Київ. Попередньо падіння уламків зафіксовано у 4 районах столиці.

За однією адресою рятувальники ліквідовували пожежу на балконі 5 поверху 16-поверхового житлового будинку. Внаслідок події було травмовано 2 людей (отруєння продуктами горіння), від госпіталізації вони відмовилися. Крім того, за даною адресою було врятовано та виведено на безпечну відстань 1 особу.

За іншою адресою у 25-поверховому житловому будинку на рівні 25 поверху сталося пошкодження фасаду будівлі без послідуючого горіння. До прибуття рятувальників на місці було виявлено 2-х потерпілих з осколковими пораненнями, їх було госпіталізовано до медичного закладу.

Ще за однією адресою сталося загоряння в 1-поверховій недіючій будівлі з розповсюдженням на дах на загальній площі 20 кв. м. Пожежу вогнеборці оперативно ліквідували.

Крім того, ліквідовували загоряння уламків на зеленій зоні прибудинкової території.

За іншими адресами пожеж не було".

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Нагадаємо, у ніч на 12 липня окупанти також атакували регіони України ударними безпілотниками іранського походження. 11 з 15 дронів приземлили сили ППО.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: