fbpx
Сьогодні
15:25 11 Лип 2023

HIMARS у дії: українські захисники знищили пускові установки С-400 "Тріумф" разом з екіпажем

За допомогою реактивної системи залпового вогню "HIMARS" українські воїни спопелили пускові установки одного з найсучасніших російських комплексів С-400 "Тріумф".

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Як зазначив він, разом з установками також було "денацифіковано" екіпаж та вантажівку забезпечення.

техніка росії С-400

Фото: БУТУСОВ ПЛЮС

"Український РСЗВ "HIMARS" знищив пускові установки комплексу С-400 "Тріумф" разом із екіпажем та вантажівкою забезпечення. Цей комплекс є одним із найсучасніших російських ЗРК", повідомив журналіст.

Бутусов не уточнював, де саме було знищено пускові установки С-400.

техніка росії С-400

Фото: БУТУСОВ ПЛЮС

техніка росії С-400

Фото: БУТУСОВ ПЛЮС

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у районі Бердянська ліквідували російського генерал-лейтенанта. Як відомо, він встиг відзначитись не лише у двох російсько-чеченських війнах та Сирії, а й у війні росії проти України. Зокрема Олег Цоков був володарем медалі "за повернення Криму".

У вересні минулого року він був поранений, але тоді зміг вижити. Тепер Цоков остаточно був "денацифікований", імовірно внаслідок нічного удару по готелю, де росіяни розмістили свою базу.

Також повідомляли, що ЗСУ завдали удару по складу БК окупантів на Херсонщині. Потужна детонація боєприпасів тривала до самого ранку.

Довідка

ЗСУ на ранок, 11 липня, втрати рф в Україні з початку вторгнення Росії в Україну вже склали понад 235 тисяч військових.

Зазначимо, що в російському Краснодарі ліквідували командира підводного човна "Краснодар" Сергія Ржицького, причетного до ракетних обстрілів України.

Окрім того, Данілов заявив, що засновника пвк "Вагнер" євгенія пригожина підтримують щонайменше 14 російських генералів і не мають бажання йти за президентом країни-агресорки путіним.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: